Osvald - Twist Granite - Ljusgra

17 100,00 kr

As low as 17 100,00 kr

Leveranstid 29-41 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Osvald bäddsoffa från danska Innovation
 • Stilren och luxuös design
 • Pocketfjädrar för optimal Komfort
 • Möjlighet för förvaring av täcke och kudde
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Bäddsoffan Osvald har ett speciellt och exklusivt utseende. Möbeln är designad utan armstöd, vilket ger den en personlig prägel. Det har installerats pocketfjädrar i bäddsoffans handsydda madrass, vilket garanterar en genomgående hög kvalitet i både komfort och design. Bäddsoffan Osvald mäter 150x200 centimeter i utfällt tillstånd, och det betyder att du enkelt kan använda bäddsoffan som dubbelsäng. Osvald är därför i hög grad passande att använda i lägenheten eller gästrummet, och med sin enkla och stilfulla design kan den också enkelt användas som soffa i vardagsrummet. 

Det är viktigt för oss på Bättre Nätter att våra bäddsoffor kan användas både som soffa och säng. En bra bäddsoffa ska vara båda delar till fullo, och därför har vi valt att samarbeta med det danska möbelföretaget Innovation, som sedan 1971 har producerat kvalitetsmöbler till den danska och internationella marknaden. Den danska produktionen är din garanti för möbelns höga kvalitet, och det är ingen tvekan om att Osvald kommer kunna pryda varje rum. Om du tänker använda Osvald som en ny säng, rekommenderar vi att du köper till en bäddmadrass. Denna kommer först och främst skydda och minska eventuellt slitage på bäddsoffan, och utöver detta kommer den också förbättra komforten, precis som när man använder en säng.

Om du vill veta mer om bäddsoffans exakta mått i infällt och utfällt tillstånd, så kan du enkelt se närmare på grafiken nedanför. Utöver detta så kan du även se på videon längst ner på sidan, som visar precis hur enkelt det är att börja använda bäddsoffan Osvald.  Fördelen med en bra bäddsoffa är just att det är en multifunktionell möbel, och här är Osvald inget undantag. Om du har ytterligare frågor till bäddsoffan, så kom ihåg att du alltid kan kontakta oss i livechatten i högra hörnet på hemsidan. Du kan dessutom skriva till oss dygnet runt till mailadressen kontakt@battrenatter.se.

Specifikation av Osvald - Twist Granite

 • Storlek 150x200 cm.
 • Vikt 96.01 kg
Mer information
Leveranstid 29-41 vardagar
Kolli 3 st.
Höjd 43 cm
Dimensioner L: 200cm, B: 102cm, H: 71cm
Säng storlek Dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 565 - Twist Granite
Typ Sovesofa

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.