Nova - Antracit

Leveranstid 13-20 vardagar
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Bäddmadrass
Ben
+
Sänggavel
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

 Nova: Kärlek vid första ögonkastet

Nova: Kärlek vid första ögonkastet

Här kan du tryggt stänga ögonen. Nova omfamnar dig kärleksfullt från första sekund, och nästa morgon kan du märka att en stöttande och utvilande nattsömn verkligen gör en stor skillnad. Nova är därför inte bara din garanti för en bra säng men också för bättre nätter och bättre dagar. Inget har lämnats till slumpen i vår lyxmodell. Sängen är exempelvis OEKO TEX-certifierad och bäddmadrassen naturlig. Vi tycker nämligen att alla ska ha möjligheten att ta ett sunt och säkert val till sovrummet.

En bäddmadrass som sätter nya standarder

En bäddmadrass som sätter nya standarder

Med Nova medföljer en av våra bästa bäddmadrasser. Den är Svanenmärkt och har en kärna av Pulse latex. Det blir snabbt tydligt att Pulse latex är extra andningsbar och slitstark - hemligheten är den moderna produktionsmetoden SonoCore. Den ger latexen en helt unik struktur som inte kan uppnås på andra sätt. Omkring kärnan är ett Rönd-överdrag. Överdraget har fått en naturlig antibakteriell behandling, så att oönskade bakterier dödas samtidigt som den är skonsam mot huden. Kort sagt så hjälper Nova bäddmadrass till med att lyfta din sömn till en helt annan nivå.
En hänsynsfull resårmadrass

En hänsynsfull resårmadrass

Drivkraften bakom alla våra beslut är god sömn och vi har därför uppgraderat resårmadrassen till Nova. Denna resårmadrass är uppbyggd av två skikt av pocketfjädrar istället för ett och du kan därför vara säker på att få ett extra skonsamt stöd. Runt omkring fjädrarna finns ett skikt av andningsbart och elastiskt latexstoppning. Denna stoppning är särskilt passande till ställbara sängar där sängens position ofta justeras. Resårmadrassen bjuder dessutom på hela 7 bedre™ komfortzoner som tar speciell hänsyn till dig och din favorit liggställning varje natt.
Ställbarhet i världsklass

Ställbarhet i världsklass

En ställbar säng är aldrig bättre än sina ställbarhetskomponenter och därför är det inte utan anledning som vi har allierat oss med den ledande producenten på marknaden. Danska Linak är världskända för deras tystgående motorer och oklanderliga kvalitet, så vill du ha en extra speciell sovupplevelse så ska du välja Nova. Du får dessutom en ram på 8 centimeter av massiv tall som understryker sängens överlägsna kvalitet.

Sov bättre, lev bättre

Senses Nova ger dig sömn som gör en skillnad dag och natt. Vi har noga valt ut och sammansatt alla komponenter och det lyfter denna serie till nästa nivå - sömn i lyxklass. Du får en noggrant utvald kombination av fjädrar, stoppning och komfortzoner, och så får du inget mindre än den grönaste och bästa bäddmadrassen i vårt sortiment. Senses Nova är därför inte bara en säng men också god sömn - för att vi tycker att alla ska ha möjlighet att välja fantastisk sömn.

350

kg co2 avlägsnas från atmosfären vid utvinnandet av latex till en 180x200 Mayan Pulse bäddmadrass.

121

hela dagar tillbringar du i genomsnitt per år i din säng. Så se till att göra det behagligt för dig själv.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Sund sömn gör en skillnad varje dag, och därför är Svanenmärket betydande för dig och för oss.

Ofta ställda frågor till Nova

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Nova. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Motorn tål en vikt upp till 130 kg.

 • 220 per m2.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sängen kan lyftas till 62 grader i huvudändan och 45 grader i fotändan.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Nova

 • Storlek
  Storlek 180x210 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 61 cm.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 61 cm. (10 cm ben, 26 cm botten, 18 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Latex
Ram 8 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 13-20 vardagar
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 180x210
Motor Linak TD4 std.
Downloads för Nova
Linak app TD4.pdf
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor av världsklass

En motor av världsklass

Motor utvecklad av de ledande producenterna på marknaden.

Den rätta komforten

Den rätta komforten

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger möjligheten för ett individuellt stöd.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur