Nova Mayan - Ljusgra

51 999,00 kr

As low as 51 999,00 kr

Leveranstid 13-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 13-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Mayan - 100% naturlatex
Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Svanenmärkt Top
7 bedre™ komfortzoner

Nova Mayan: Gör något bra för ditt välbefinnande

När man har fått hem en ordentlig kvalitetssäng för första gången kan man nästan vilja ge sig själv en örfil för att man inte har tagit det beslutet tidigare. För en bra säng skapar en grund till en god sömn — och en god sömn skapar en grund till ett övergripande välbefinnande. God sömn är så avgörande för vår hälsa, och med en Nova Mayan i sovrummet är du på god väg mot sömn i världsklass. Nova Mayan består av en naturlig och allergivänlig bäddmadrass som har delats in i våra unika 7 bättre™ komfortzoner och som har en tyst och stark sängmotor. Kort sagt så blir alltså Nova Mayan snabbt det bästa beslutet som du har fattat.

En hälsosam och antibakteriell bäddmadrass

Längst upp på Nova Mayan ligger en av våra bästa bäddmadrasser som gör resan mot drömlandet ännu mer behagligt, bekvämt och lätt. Bäddmadrassen är både hållbart tillverkad och skapad i naturliga och allergivänliga material. Madrassens kärna består av naturlig latex som har utvunnits av gummiträdet Hevea Brasiliensis. Latex har en fantastisk elastik, som ger kroppen ett stöd som är optimalt och ergonomiskt rätt. Madrassens kärna är täckt med vårt geniala Rönd-överdrag. Rönd-överdraget är både antibakteriellt och Svanenmärkt och är utvecklat på ett sånt sätt där bakterier och andra oönskade gäster inte har någon överlevnadschans i överdragets fiber.
En hälsosam och antibakteriell bäddmadrass
En stöttande och härlig resårmadrass

En stöttande och härlig resårmadrass

Resårmadrassen har en enorm betydelse för den komfort och det stöd som du upplever när du hoppar ombord i en ställbar säng. Som tur var är har Nova Mayan en alldeles utmärkt resårmadrass som checkar av samtliga parametrar för god komfort. Resårmadrassen är indelad i våra unika 7 bättre™ komfortzoner, som säkrar ergonomiskt korrekt stöd för alla delar av kroppen. Det är till exempel stor skillnad på den avlastning som ryggområdet behöver, jämfört med vad axelområdet behöver. Madrassens kärna är omringad av en 25 mm tjock latexstoppning som ger madrassen en extra komfortnivå. Nova Mayans resårmadrass tar alltså hänsyn till hela kroppen och du kommer att uppleva att du vaknar upp med en härlig utvilad känsla av välbehag.

En slitstark och tyst ställbar motor

Längst ner på Nova Mayan hittar du sängens ställbara motor. Motorn har vi utvecklat tillsammans med den danska sängmotortillverkaren Linak. Linak är experter på ställbara komponenter, på samma sätt som vi är experter på god sömn. Vi tycker att det finns en mening med att samarbeta med mekaniska experter när vi utvecklar vår ställbara säng, eftersom det garanterar att du får den allra bästa sängen. Nova Mayan har en av marknadens bästa motorer, som både är slitstark och samtidigt extremt tyst. För det är viktigt att du inte väcker hela hemmet när du ska justera din liggposition.
En slitstark och tyst ställbar motor

Luk øjnene med god samvittighed

Mayan Pulse er den mest miljøvenlige topmadras på markedet. Naturlatexen tappes fra træet Hevea Brasiliensis, der er en af verdens vigtigste vedvarende ressourcer. Træet har en suveræn fotosyntese sammenlignet med de øvrige træer i regionerne. Med en tappetid på ca. 400 dage, når træet derfor at absorbere store mængder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i udvindelsen af latex til en 180x200 Mayan Pulse Topmadras.

30

år kan gummitræet Hevea Brasiliensis anvendes bæredygtigt.

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. På denne seng har vi nemlig tilføjet en Svanemærket topmadras. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.
Svanemærket – for din sundhed

Ofte stillede spørgsmål til Nova Mayan

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Nova Mayan. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.

 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.

 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.

 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, så tilføjer vi dit ønske til din ordre.

100 dages prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.
100 dages prøve – for din tryghed

Specifikation av Nova Mayan

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 45 cm bokselevation, 9 cm overmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Latex
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 13-20 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 180x210

Er en elevationsseng det rigtige for dig?

Vores elevationssenge er den fleksible vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her får du vores velkendte komfort og mulighed for at indstille sengen, lige som du ønsker.

En motor i verdensklasse

Motor udviklet af de førende producenter på markedet.

Den helt rigtige komfort

Uendelige indstillingsmuligheder, pocketfjedre og komfortzoner sørger for individuel støtte.

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.