Motion

3 498,00 kr
 • Nyutvecklad serie av bäddmadrasser.
 • Härlig, mjuk komfort.
 • Försäkrar tryckavlastande, ergonomiskt stöd.
 • Isolerar rörelser på madrassen.
 • Motion försäkrar en sund sovmiljö i många år.
Lägg till i önskelista
Leveranstid 13-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
Svanenmärkt Top
Latex bäddmadrass
Tryckavlastande stöd
Fri leverans
Motion: Det bästa från flera världar

Motion: Det bästa från flera världar

Motion har vi utvecklat för att förverkliga drömmen om en flexibel bäddmadrass, som garanterar att du sover bra. Bra sömn ger nämligen mer överskottsenergi i vardagen. Kort sagt bjuder Motion på mjuk komfort och elastiskt stöd, utan att värmen samlas i madrassen. Motion är därför din garanti för en dynamisk och hälsosam bäddmadrass, som anpassar sig efter dina rörelser på bästa sätt. Därav namnet Motion. Du ska välja Motion om du vill sova mjukt och bra.

En bäddmadrass som gör skillnad

Motion sticker ut på grund av skummets struktur. Den öppna strukturen innebär att bäddmadrassen inte blir varm på natten, medan skummets höga elasticitet ger ergonomiskt stöd. På denna bäddmadrass kan du dessutom enkelt vrida och vända dig utan att störa en eventuell sovpartner. Du får nämligen ett smidigt underlag med full rörelsefrihet, samtidigt som Motion isolerar dina rörelser på madrassen. Överdraget som omringar bäddmadrassens skumkärna heter Poakea. Poakea kännetecknas av att vara Svanenmärkt och av att ha en hög absorptionsförmåga. Fibrerna i tyget är utvunnet från gräsfamiljen Poaceae, som skapar ett material som man faktiskt gärna vill ligga tätt ihop med varje natt.
En bäddmadrass som gör skillnad

Svanenmärkt - för din hälsa

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. Denna bäddmadrass är nämligen Svanenmärkt. Hälsosam sömn gör skillnad varje dag, och därför ger Svanenmärket mening för både dig och oss.
Svanenmärkt - för din hälsa

Ofta ställda frågor till Motion

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Motion. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

Specifikation av Motion

 • Storlek 160x200 cm.
Mer information
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 7 cm.
Kärna Motion
Kärnhöjd 6 cm.
Typ Bäddmadrass 160x200
Tvättråd Upp till 60 °C

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

Vi fann andra produkter som du kanske intresserar dig?