Messina Oljad Tall

8 999,00 kr

As low as 8 999,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Messina Sängram i Oljad Tall
 • Minimalistisk, Snygg och funktionell design
 • 4 Lådor under sängen & tillköp av sänghyllor
 • Storlek: 180x200
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Messina är en moderna sängserie av trä sängramar i sublim och hållbar kvalitet. Den minimalistiska och genomgående designen skapar en produkt, som både är snygg och naturlig och som samtidigt är otroligt praktisk med enkel förvaring under sängen.

Messina-sängramen har fyra stora lådor, så att det finns gott med plats till förvaring av sängkläder, lakan, kuddar eller andra saker under själva sängen. Detta ger plats i sovrummet och gör det enklare för dig att få ett större utrymme i rummet. Sängramen är utarbetad i tall och ytbehandlad med olja. Med denna ytbehandling uppnås den klassiska trä looken, som skapar en trevlig och inbjudande atmosfär i ditt sovrum. Väljer man denna sängram i vit så ger den ljusa färgen en fräsch känsla som enkelt kan kombineras med läckra färger på sängkläder och kuddar.  Våra tall-sängramar är väldigt robusta och ändå så säljer vi dem till ett lågt pris, jämfört med vad du annars finner för priser vid sängramar i massivt trä.

Massiva sängramar har idag blivit en sällsynthet, anledningen är att priset oftast är väsentligt högre än exempelvis en kontinentalsäng. Med Messinaserien har man förmått sig att kombinera en produktserie i massivt trä och låga priser – en cocktail, som inte bara mynnar ut i en fantastisk produkt, men också till ett förnuftigt pris.

Våra sängramar i massivt trä står naturligtvis inte ensamma, och därför är Bättre Nätter redo med att leverera sköna madrasser som passar till sängramens mått. Här rekommenderar vi särskilt vår BN 300 Latex eller Airpur Sensesmadrasser. Dessa madrasser produceras med ett utvecklat komfortskikt, som gör att du inte nödvändigtvis behöver en bäddmadrass. Genom att välja en av dessa madrasser kommer du uppnå ett visuellt snyggt resultat eftersom du kommer undgå att använda en bäddmadrass som bara skulle överstiga kanten på gaveln. En sak är i alla fall säkert, våra Messina sängramar ger riktigt goda förutsättningar för att ladda upp batterierna i naturliga sängramar. 

Messina ramarna fås även i andra varianter, inklusive tall trä i olja, vit och kärnved.Totala mått:
Längd: 206 cm
Bredd: 186 cm
Höjd – Gavel: 66 cm
Höjd – Fotändan: 45 cm

Madrass mått:
Längd: 200 cm
Bredd: 180 cm

Utvändiga mått:
Höjd på fotgavel: 44,5 cm
Höjd till toppen av kanten: 42 cm
Höjd – Gavel: 66 cm
Höjd – Fotändan: 45 cm
Höjd – Fotgaveln: 44,5 cm

Lådornas längd: 26 cm
Invändiga mått på lådorna: 
Bredd: 91 cm
Djup: 55 cm

Sänghylla: 
Höjd från topp till underkant av lådan: 23 cm
Bredd: 38,5 cm
Djup: 27,5 cm.


Både sängramarna tall i olja och tall i vit kommer till samma pris, medan du vid Kärnved får en lite exklusivare typ av sängram med trä i en smula högre kvalitet. Notera att vi inte erbjuder montering av sängramar. 

Specifikation av Messina Oljad Tall

 • Storlek 180x200 cm.
Mer information
Leveranstid 21-29 vardagar
Höjd Gavl: 66 cm, Fodende: 45 cm
Yta Oljad
Träslag Tall, Massiv
skuffedybde 55cm
Trætykkelse 25mm
Trämaterial Oljad Tall
Typ Sängramar 180x200
Downloads för Messina Oljad Tall
Messina.pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.