Messina Kärnved

SE - Fast Lav Pris

13 499,00 kr

As low as 13 499,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Messina massiv Kärnved sängram
 • Minimalistisk, Snygg och funktionell design
 • 4 Lådor under sängen & tillköp av sänghyllor
 • Passar till madrass i 180x210 cm.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Messina är en sängram byggt av massivt trä av träsorten kärnved. Detta är en funktionell sängram, som utöver att garantera en komfortabel nattsömn också ger dig en rik möjlighet för förvaring. Hos Bättre Nätter har vi sparat genom att inte ha några fysiska butiker. Vi är endast online, och det betyder att vi kan investera betydligt mer i kvaliteten i förhållande till våra konkurrenter. Därför är sängramen Messina byggt i massiv Kärnved, och den solida konstruktionen säkerhetsställer en hållbarhet utöver det vanliga. I sängramen Messina kan du få den kanske bästa nattsömnen på marknaden, i naturliga och sunda ramar.

En sängram i massivt trä förgyller alla sovrum. Trä är ett naturmaterial, och Messina behandlas med den största omsorg under produktionen. Den solida processen ger träet dess polerade och mjuka yta, samt en finish som kommer värdesättas i många år. Messina är bra, danskproducerat hantverk, och det är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder.

Messina är mer än bara en mjuk sängram, det är också en modern möbel. Under sängen har vi installerat förvaringsmöjligheter i form av lådor, som är ett tillsammans med sängen. I Messina får du både en funktionell och komfortabel möbel, utan att någonsin behöva kompromissa med kvaliteten. Messina är ett väldesignat stycke hantverk, som ger dig frihet att designa din nattsömn precis som du vill.

Madrassval till Messina

En fördel med att välja en sängram är, att du själv kan designa din nattsömn. En sängram ramar in dina madrasser, och du kan helt själv välja vilka madrasser som ska installeras i din sängram. Du kan på så vis välja precis den madrass, som passar bästa till dina behov, framför att välja en säng med en existerande kombination av madrasser.

Om du behöver en madrass, så kan vi på Bättre Nätter särskilt rekommendera våra resårmadrasser BN 300 Latex eller Airpur Senses madrasser. Dessa madrasser är producerade med ett utvecklat komfortskikt, vilket betyder att du inte nödvändigtvis behöver en bäddmadrass. Här hos Bättre Nätter erbjuder vi ett brett urval av resårmadrasser, och om du har frågor över vilken madrass som är rätt för dig, så tveka inte med att kontakta oss.

En sängram är också ett bra val, och du redan har en resårmadrass. Den existerande resårmadrassen kan placeras i sängramen, därefter har du en komplett säng. Sängramen håller i många år, och när din madrass ska bytas ut, så kan du bara placera en ny i sängramen. Det är billigare än att köpa en nya säng, varje gång madrassen behöver bytas ut. Messina är en minimalistisk sängram, som med sin tidlösa design kommer passa in i alla sovrum många år framöver. 


Totala mått:
Längd: 216 cm
Bredd: 186 cm
Höjd – Gavel: 66 cm
Höjd – Fotändan: 45 cm

Madrass mått:
Längd: 210 cm
Bredd: 180 cm

Utvändiga mått:
Höjd på fotgavel: 44,5 cm
Höjd till toppen av kanten: 42 cm
Höjd – Gavel: 66 cm
Höjd – Fotändan: 45 cm
Höjd – Fotgaveln: 44,5 cm

Lådornas längd: 26 cm
Invändiga mått på lådorna: 
Bredd: 91 cm
Djup: 55 cm

Sänghylla: 
Höjd från topp till underkant av lådan: 23 cm
Bredd: 38,5 cm
Djup: 27,5 cm.

Notera att vi inte erbjuder montering av sängramar. 

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
Mer information
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd Gavl: 66 cm, Fodende: 45 cm
Yta Oljad
Träslag Kärnved
skuffedybde 55cm
Trætykkelse 25mm
Trämaterial Kärnved
Typ Sängramar
Downloads till Messina Kärnved
Messina.pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.