Mayan Pulse

4 999,00 kr
 • Extra allergivänlig bäddmadrass.
 • 100% naturlig latexkärna.
 • Producerad med SonoCore-metoden.
 • Hög elasticitet.
 • Tencelöverdrag av framställda FSC-certifierade träfibrer.
Lägg till i önskelista
Leveranstid 13-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
Mayan Pulse 100% Naturlatex
Svanenmärkt
Allergivänlig & Antibakteriell
Gratis leverans
Mayan Pulse: Det bästa av två världar

Mayan Pulse: Det bästa av två världar

Mayan Pulse bäddmadrassen är en av våra absoluta favoritprodukter. Här får du naturlatex producerat med den unika SonoCore-metoden. Metoden ger latexen en ensartad yta och gör bäddmadrassen både starkare, smidigare och mer andningsbar än normalt. Denna bäddmadrass kan därför inte jämföras med vanliga latex-bäddmadrasser. Mayan Pulse har vi utvecklat för att ge dig nattsömn i en klass för sig - för att sund sömn betyder allt.

En bäddmadrass som gör skillnad

Överdraget är ett Tencelöverdrag av FSC-certifierade träfibrer. Det försäkrar optimal fuktavledning i förhållande till exempelvis bomull och polyester. Överdraget är dessutom OEKO TEX 100-certifierat och har testats fri från skadliga ämnen. Kort sagt är Mayan Pulse det rätta valet för dig som önskar fantastisk kvalitet, enastående komfort och en 100% sund och naturligt bäddmadrass.
En bäddmadrass som gör skillnad
Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Sund sömn gör en skillnad varje dag, och därför är Svanenmärket betydande för dig och för oss.

Mayan – det naturliga valet

Mayan betyder en 100% naturlig produkt. Om en madrass har vårt Mayan-märke så är latexen därför utvunnen naturligt från gummiträdet Hevea brasiliensis. Resultatet är en enastående madrass som både är allergivänlig och sund att sova på.
Mayan – det naturliga valet

Ofta ställda frågor till Mayan Pulse

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Mayan Pulse. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

Specifikation av Mayan Pulse

 • Storlek 180x200 cm.
Mer information
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 7 cm.
Kärna Mayan Latex
Kärnhöjd 6 cm.
Typ Bäddmadrass 180x200
Tvättråd Upp till 60 °C

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

Vi fann andra produkter som du kanske intresserar dig?