Mayan Latex

Leveranstid 9-15 vardagar
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Mayan Latex: Alltid till din tjänst

Mayan Latex: Alltid till din tjänst

Det är få saker som är värre att få sin nattsömn störd med, än en huvudkudde som har förlorat sin stoppning eller form. Men lyckligtvis är detta ingen risk med Mayan Latex. Som namnet antyder består huvudkudden av en fyllig latexkärna som ger ett behagligt stöd till huvud och nacke. Latexen är utvunnet från trädet Hevea brasiliensis. Det ger den inte bara en hållbar och miljövänlig status utan gör den också extremt elastisk och andningsbar. Helt konkret betyder det att kudden värmer i en kall miljö och ventilerar i en varm - precis som ute i naturen. Om det ska sägas med andra ord: I Mayan Latex kommer du att få en huvudkudde med en oöverträfflig komfort och utmärkta material.

En naturlig kärna

En naturlig kärna

Vid utvecklingen av Mayan har vi haft ett stort fokus på naturliga material och hållbarhet. Det innebär att huvudkudden består av naturlatex med ett överdrag av naturlig och ekologisk bomull. Med denna kudde får du därför en upplevelse av lyxig sömn - från den första natten och i många nätter framöver.
Effektiv och sund

Effektiv och sund

Till skillnad från dig och mig så blir naturlatex aldrig trött. Det lyckas istället att hålla hela natten - även under stor belastning och utan att varken falla ihop eller förlora sin elasticitet med tiden. Latexen håller faktiskt så bra att du skulle kunna ha denna huvudkudde under en hel livstid, utan att den skulle mista sin spänstighet. Ganska imponerande, eller hur? För att fullända känslan så har vi dessutom sett till att Mayan är stolt bärare av OEKO TEX®-märkena. Alla dessa gör Mayan till en enormt allergivänlig kudde som är passande till både barn och vuxna.

Specifikation av Mayan Latex

 • Storlek
  Storlek 60x40x14 cm.
Leveranstid 9-15 vardagar
Tillverkat i Danmark
Fyldets oprindelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
Tyg 100% ekologisk bomullscambric Ne60/60
Tvätt Tvättbar vid 60 grader

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur