Mayan

SE - Fast Lav Pris

21 990,00 kr

As low as 21 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Hållbar produktion
Mayan Pulse 100% Naturlatex
Svanenmärkt

Mayan: Det grönaste valet

Drivkraften bakom alla våra beslutningar är god sömn. Och det kommer speciellt i uttryck vid produktionen av Mayan. Till denna säng har vi sett till så att du kan sova tryggt och gott, både vad som angår komfort och samvete. Sängen har vi utvecklat till ära för den ekologiska och miljömedvetna kunden. I Mayan erbjuds en 100% naturlig produkt med kompromisslös komfort. God sömn kräver medvetet och ansvarsfullt beteende och det kommer du kunna få i denna säng. Här kan du sova både behagligt och grönt - för att sund sömn betyder allt.

En bäddmadrass som matchar dina drömmar

Bäddmadrassen är det skikt som ligger närmast kroppen när du sover. Därför är det värt att framhäva att du med denna säng får vår 100% naturliga bäddmadrass Mayan Pulse. Bäddmadrassen har en kärna på sex centimeter och utmärkta slitstarka egenskaper som tar hand om både kropp och själ, och som du kommer sätta pris på i många år framöver.
En bäddmadrass som matchar dina drömmar
En madrass som gör en insats

En madrass som gör en insats

Den största källan till en bra komfort finns i Mayans mittersta madrasskikt. Här är kärnan 18 centimeter hög och i ren naturlatex som både är 100% antibakteriell, allergivänlig samt alldeles utmärkt att ligga i. Madrassen har vi täckt med ull som med sin höga absorberingsförmåga bidrar till en andningsbar, hygienisk och slitstark madrass. När man lägger ihop alla dessa egenskaper så är det inte svårt att bli exalterad och den största nackdelen måste därför vara att det kan bli svårt att kliva upp.

En iögonfallande ramsäng

Ramsängen är det nedersta skiktet i sängen och utgör därmed sängens plattform. Därför har vi beslutat att ramsängen ska bestå av en solid träram i svensk tall. På grund av ullets många goda egenskaper så har vi också valt att täcka denna del av sängen med det. under ullöverdraget vilar sängens övre madrasskikt på en lamellbotten som försäkrar en unik och hållbar komfort.
En iögonfallande ramsäng

För att sund sömn ändrar allt

Mayan Pulse är den mest miljövänliga bäddmadrassen på marknaden. Det naturliga latexet tappas från trädet Hevea Brasiliensis som är en av världens bästa källor till CO2-neutralisering. Naturlatex har ett utmärkt miljöavtryck och gör samtidigt underverk för din sömn.

30

år kan Hevea Brasiliensis användas hållbart

35

gram latex tappas per gummiträd om dagen

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Sund sömn gör en skillnad varje dag, och därför är Svanenmärket betydande för dig och för oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Mayan

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus Natural. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Mayan

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 66 cm. (10 cm ben, 30 cm bund, 18 cm madrass, 8 cm Bäddmadrass)
Fjädrar Latex kärna
Komfortzoner 7-Zoner
Ram 18 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till. .

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt..

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.