Mayan Latex

6 999,00 kr

As low as 6 999,00 kr

Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 18 cm. 100% Naturlig Latexkärna.
 • Grön och naturlig madrass direkt från naturen.
 • Certifierad organisk och CO2-neutral.
 • TENCEL överdrag - FSC Certifierat och Antibakteriellt.
 • Framställt som ett Monoblock.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Mayan är certifierad 100% organisk och CO2 neutral. Den är producerad med vulkaniseringsmetoden, som gör att madrassen formas invändigt och ut, istället för omvänt. Det betyder att madrassen uppnår en speciell cellstruktur, som är mer elastisk än i vanliga madrasser.

Med kärnan i organisk naturlatex och madrassens Tencel-överdrag är du så tätt på en naturlig säng som du kan komma. Tencel är framställd av naturliga material då det är träspån från hållbara trä-producenter som kommer användas som råmaterial. Det betyder, att Tencel är FSC-certifierat och ett 100% nedbrytbart material.

Det är dock inte endast produktens bakgrund som är intressant, men i ännu högre grad komforten som du upplever – Mayan är inte bara behaglig, den är helt enormt komfortabel att ligga på. Utöver detta är madrassen antibakteriell, fuktavledande och långtidshållbar, vilket inte gör Mayan mindre intressant.


Mayan är den perfekta madrassen av många anledningar, och den kan dessutom både användas i en ställbar säng eller en vanlig säng. Den höga densiteten i naturlatexen gör att madrassen är fastare än tillsvarande latexmadrasser och därför är dess sammansättning i förhållande till fasthet också tätt på att vara jämförbar med resårmadrasser.

Denna madrass har FSC-certifikatet som bekräftar att Mayan är producerad under sunda förhållanden. FSC är en ideell organisation som står för bevarandet av biodiversitet och hållbara levnadsvillkor. Vi vet att en sund produktion är ytterst nödvändig om man vill bygga en sund säng, och därför är Mayan naturligtvis producerad under de mest hållbara och sunda förhållandena.

En av de största fördelarna med en skummadrass är din rörelsefrihet. Det är nämligen som så att när du under natten vänder på dig, så anpassar madrassen sig direkt, samtidigt som att den hjälper med att göra rörelserna lättare genom att trycka tillbaka. Det betyder totalt sett att du får en djup sömn om du väljer en Mayan skummadrass.

Specifikation av Mayan Latex

 • Storlek 90x200 cm.
 • Höjd Totalt: 21 cm.
Mer information
Kärnhöjd 18 cm.
Leveranstid 16-24 vardagar
Höjd 20 cm.
Typ Skummadrass 90x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.