Mayan Green Latex

7 998,00 kr

As low as 7 998,00 kr

 • 18 cm. 100% Naturlig Latexkärna.
 • Grön och naturlig madrass direkt från naturen.
 • Enda certifierade CO2 madrassen på marknaden.
 • TENCEL överdrag - FSC Certifierat och Antibakteriellt.
 • Framställt som ett Monoblock.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Mayan Green är den enda certifierade 100% organiska, CO2 neutrala latex på marknaden. Den har producerats med vulkaniseringsmetoden, som gör att madrassen formas inifrån och ut, istället för det omvända. Det gör så att madrassen uppnår en speciell cellstruktur, som är mer elastisk än vanliga madrasser.  

När man använder kärnan med den 100% organiska latex (naturlatex), och ovanpå använder Tencel överdraget som på denna madrass, så är du så tätt på en naturlig säng som du någonsin kan komma. Tencel är framställt av naturliga material, då det är träspån (från hållbara träproducenter) som används som råmaterial. Det betyder att Tencel är certifierat av FSC samt är ett 100% nedbrytbart material. Det är dock inte endast bakgrunden för produkten som är intressant, men i ännu högre grad komforten du upplever med materialet – det är inte bara behagligt, det är enormt behagligt att ligga på. Att det utöver detta har egenskaper som gör att det är ett antibakteriellt material, är fuktavledande, långtidshållbart och fantastiskt till känslig hud, gör inte Tencel mindre intressant.Mayan Green är den perfekta madrassen av många anledningar, den kan användas både i en ställbar säng eller en vanlig säng. Den höga densiteten i naturlatexen gör så att madrassen är fastare än liknande latex madrasser, därför är dess sammansättning i förhållande till fasthet också tätt på att kunna jämföras med resårmadrasser.

En av de största fördelarna du får av att välja en skummadrass, är din rörelsefrihet. Det är nämligen som så, att när du under natten vänder på dig, så anpassar sig madrassen med detsamma – samtidigt som att den hjälper så att du kan röra dig lättare genom att trycka tillbaka. Att du får en större rörelsefrihet bjuder in till möjligheten för en djupare sömn under längre perioder, då man vanligtvis kommer in i en lättare sömn när man vänder på sig pga. kroppens rörelser samt krafterna som används när man ska göra dessa placeringsändringar. 

Specifikation av

 • Storlek 80x200 cm.
 • Höjd Totalt: 21 cm.
Mer information
Kärnhöjd 18 cm.
Leveranstid No
Tyg TENCEL m. Dragkedja (Tvättbart i 60 grader).
Höjd 20 cm.
Garanti No
Typ Skummadrass 80x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.