Mayan Split

8 499,00 kr
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Allergivänlig bäddmadrass.
 • Imponerande densitet på 85 kg/m3.
 • Mayan består av 6 centimeter 100% naturlig latexkärna.
 • Hög elasticitet.
 • Tencel överdrag framställt av träfibrer.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Komfort, tjock latexkärna och 100% naturlig – dessa nyckelord ligger bakom denna Mayan Bäddmadrass, som säkerhetsställer en fantastisk sömnupplevelse.

Mayan är som sagt uppbyggd med 100% naturlig latexstoppning, precis som att stoppningen också är naturligt utvunnet. Detta försäkrar dig en 100% neutral och naturlig bäddmadrass, som i resultat av detta framstår enormt allergivänlig. Det är ingen tvekan om, att det primära nyckelordet är hållbarhet, vilket också understryks av det framstående FSC certifikatet.

Detta ovanstående fokus på hållbarhet och miljön har dock inte haft en negativ påverkan på komforten; tvärtemot. Du får således en 6 centimeter tjock, förstklassig latexkärna, som säkerhetsställer en optimal komfort och en otrolig effekt. Madrassen är fast, jämfört med exempelvis memory foam bäddmadrasser, vilket igen beror på den naturliga latexstoppningen.

Mayan är en sund, allergivänlig och ytterst stöttande bäddmadrass. Madrassen är producerad med en fantastisk omsorg, ända från den naturliga produktionen till själva användningssituationen. Om du sover på Mayan, så kan du vara säker på att få marknadens kanske mest komfortabla bäddmadrass. Den naturliga produktionen är din försäkran för en komfortabel och väsentligt förbättrad nattsömn – producerad av de bästa material med din sundhet i fokus.

Kvalitetsstämplingen av Mayan kommer dessutom till uttryck i form av de många certifikat, som den har tilldelats. OEKO-TEX® och FSC är endast två utav många. 

Specifikation av Mayan Split

 • Storlek 180x210 cm.
 • Vikt % 1 kg
Mer information
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd ca. 8cm
Kärna Latex
Kärnhöjd 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Typ Bäddmadrass 180x210

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

Vi fann andra produkter som du kanske intresserar dig?