Mayan Split

5 199,00 kr
 • Allergivänlig bäddmadrass.
 • Imponerande densitet på 85 kg/m3.
 • Mayan består av 6 centimeter 100% naturlig latexkärna.
 • Hög elasticitet.
 • Tencel överdrag framställt av träfibrer.
Lägg till i önskelista
Leveranstid 13-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
Mayan Pulse 100% Naturlatex
Svanenmärkt
Allergivänlig & Antibakteriell
Fri leverans
Den ansvarsfulla vägen mot bättre nätter

Den ansvarsfulla vägen mot bättre nätter

Allt handlar om stöd och följsamhet när vi utvecklar våra bäddmadrasser. Att balansera mjukhet mot fasthet så att du kan märka att du ligger i en trygg omfamning. Detta gäller naturligtvis också vår Mayan bäddmadrass där vi har gett materialen lite extra uppmärksamhet. Madrassens kärna består av 100% naturlig latex som är utvunnet från trädet Hevea Brasiliensis. Naturlatexen ger var enkel madrass sin stoppning och gör den både miljö- och allergivänlig.

Det naturliga och gröna valet

När bäddmadrassens material blev utvalt så var det utifrån en önskan om att erbjuda äkta, djup kvalitetssömn - en sömn som gör dig pigg och utvilad, och som får dig att fråga om vart tyngdkraften tog vägen, när du ligger på den. Just därför har vi valt ut ett tencelöverdrag av FSC-certifierade träfibrer. Detta försäkrar optimal fuktavledning och hjälper dig med att hålla just den miljön och temperaturen som är idealt för en god och djup sömn.
Det naturliga och gröna valet
Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Sund sömn gör en skillnad varje dag, och därför är Svanenmärket betydande för dig och för oss.

Mayan – det naturliga valet

Mayan betyder en 100% naturlig produkt. Om en madrass har vårt Mayan-märke så är latexen därför utvunnen naturligt från gummiträdet Hevea brasiliensis. Resultatet är en enastående madrass som både är allergivänlig och sund att sova på.
Mayan – det naturliga valet

Ofta ställda frågor till Mayan

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Mayan. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

Specifikation av Mayan Split

 • Storlek 180x210 cm.
 • Vikt 32 kg
Mer information
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd ca. 8cm
Kärna Latex
Kärnhöjd 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Typ Bäddmadrass 180x210
Split_type H-split
Tvättråd Upp till 60 °C

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.