Mayan

8 599,00 kr
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Allergivänlig bäddmadrass.
 • Imponerande densitet på 85 kg/m3.
 • Mayan består av 6 centimeter 100% naturlig latexkärna.
 • Hög elasticitet.
 • Tencel överdrag framställt av träfibrer.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Vill du ha en komfortabel, stöttande och inte minst miljövänlig bäddmadrass? Så är Mayan utan tvekan det helt rätta valet. Mayan är en 100% naturlig produkt, som endast består av organisk latexstoppning och som samtidigt har ett naturligt utvunnet Tencel överdrag framställd av FSC-certifierade träfibrer. Kombinationen av naturlig stoppning och överdrag är därmed också din garanti för en ytterst allergivänlig bäddmadrass.

Mayan är 100% organisk och CO2-neutral, och Bättre Nätter är exklusiv distributör av Mayan i Skandinavien.

Ett stort fokus på madrassens bärduktiga profil betyder dock inte, att komfort och kvalitet har nedprioriterats. Tvärtemot. Mayan har en sex centimeter tjock latexkärna, och den ger därför ett ytterst omfattande stöd och ser till för en suverän komfort hela natten. Det naturliga latex är väldigt elastiskt, vilket gör att Mayan är ideell för alla personer oavsett viktklass.


Mayan är en fast bäddmadrass, vilket inte ska förväxlas med att den är hård. Ju fastare den är, ju bättre stöd kommer du också att få när du ligger på den, och det bekräftar den höga densiteten på 85 kg/m om. Densiteten är ett uttryck, för det motstånd som du kommer märka när din vikt placeras på madrassen. Ju högre densiteten är, i ju högre grad kommer madrassen ge dig det rätta stödet, oavsett vad du väger och hur du ligger. Motståndet kommer anpassa sig individuellt efter din vikt, och det är just på grund av den höga densiteten, som Mayan varmt kan rekommenderas till alla viktklasser. En densitet på 85 kg/m är väldigt högt jämfört med vanliga bäddmadrasser, vilket är med till att kvalitetsstämpla Mayan.

Kvalitetsstämplingen av Mayan kommer dessutom till uttryck i form av de många certifikat, som den har tilldelats. OEKO-TEX® och FSC är endast två utav många. 

Specifikation av Mayan

 • Storlek 210x210 cm.
 • Vikt % 1 kg
Mer information
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 8 cm.
Kärna Mayan Latex
Kärnhöjd 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Typ Bäddmadrasser

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

Vi fann andra produkter som du kanske intresserar dig?