Resårmadrass efter Mått

View as Grid List

2 Varor

per page
 1. Springcomfort - Specialmått
  Springcomfort - Specialmått
  3 200,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
 2. Springdreams - Specialmått
  Springdreams - Specialmått
  4 400,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
View as Grid List

2 Varor

per page

Resårmadrass efter Mått

Det har aldrig varit enklare att beställa resårmadrasser efter mått!

Hos Bättre Nätter vet vi, att det finns flera behov utöver de vanliga sängstorlekarna. Om du ska använda en resårmadrass i en annan storlek än standarden, så har du kommit till det rätta stället. En bra resårmadrass gör underverk för din nattsömn, och det menar vi på att det är något som ska vara lättillgängligt för alla. Om du ska använda en resårmadrass i specialmått till antingen sommarhuset, lägenheten eller hemmet, så kan du få det här. Du ska endast trycka in de önskade måtten, därefter får du ett pris med detsamma. Det är ingen väntetid, och så tycker vi sängförsäljning borde vara på alla ställen.

Våra resårmadrasser efter specialmått är alla uppbyggda med pocketfjädrar, en fjäder vars bärighet påverkar din kropp och liggställning så att dina tryckpunkter så som ländrygg, skuldra och nacke utsätts för minsta möjliga tryck. Det betyder, att du på en bra resårmadrass kommer få en lugnare, djupare och bättre nattsömn. Våra resårmadrasser kännetecknas genom deras flexibilitet, vilket ger dig en rik möjlighet att använda madrassen i flera olika sammanhang och sängkonstellationer. Speciellt här, där resårmadrassen kan fås i specialmått.

Hos Bättre Nätter är vår grundläggande målsättning att ge landets bästa kundservice, så tveka inte med att kontakta oss om du har frågor om våra resårmadrasser efter mått. I specialmåttskategorin finner du alla våra bästa resårmadrasser, bland annat Classic, Comfort och Dreams. Resårmadrasserna är utrustade med komfortabla fjädrar och förstklassig stoppning, som tillsammans jobbar för att förbättra din nattsömn avsevärt. Utöver en suverän komfort så får du också en modern design, då våra Comfort- och Dreams-resårmadrasser är utrustade med kuvertsömnad, vilket ger dem en exklusiv look. Kuvertsömnaden resulterar i, att du får ett mjukare tyg i mitten, samt kantförstärkta sidor, som förlänger resårmadrassens levnadstid markant.

Om du har frågor om våra resårmadrasser efter mått, så är det bara att kontakta oss. Det kan du göra på chatten, över telefonen samt genom att sända ett mail till kontakt@battrenatter.se.  

Resårmadrass efter mått har en leveranstid på 32 - 42 vardagar.