Ramsäng efter Mått

View as Grid List

2 Varor

per page
 1. Ramsäng Comfort - Specialmått
  Ramsäng Comfort - Specialmått
  4 300,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
 2. Boxdreams - Specialmått
  Boxdreams - Specialmått
  6 700,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
View as Grid List

2 Varor

per page

Ramsäng efter Mått

Om du ska använda en ramsäng i specialmått, så är Bättre Nätter det rätta stället. Hos oss kan du enkelt få priset uträknat för vad en ramsäng efter dina mått skulle kosta – vi har gjort det enkelt, billigt och snabbt att finna priset och beställa ramsängar efter specialmått. Vi vet, att en bra ramsäng kan göra underverk för din nattsömn, och därför bör en bra ramsäng också vara lättillgänglig, oavsett var du sover.

En ramsäng är vår mest praktiska säng. Vi levererar den hem till dig, därefter ska du endast montera de medföljande benen på ramsängen träram. Sedan har du en färdig säng, klar till användning med detsamma. En bra ramsäng är den enklaste vägen till en god sömn, och det är något vi endast kan rekommendera. Speciellt nu, när du kan få ramsängen i precis de mått som du önskar dig. Du ska endast trycka in dina önskade mått, därefter räknar vi ut priset till dig direkt. Här är det ingen väntetid, och så menar vi att sängförsäljning borde vara på alla ställen.

Våra ramsängar efter specialmått är med pocketfjädrar. Många vanliga sängar tar inte hänsyn till din liggställning och dina personliga behov, och därför utsätts din kropp för onödigt tryck. Det är denna irritation som du märker, när du vaknar om natten och måste justera din position i sängen. Pocketfjädrarna i våra ramsängar anpassar sig efter din vikt och dina individuella behov, och minimerar således den irritation som du kan känna under natten. Detta resulterar i en djupare, lugnare och förbättrad nattsömn. I vår specialmåttskategori med ramsängar så finner du vår populära ramsäng Comfort och Dreams. Båda dessa ramsängar är ytterst komfortabla och uppbyggda med dubbel fjädring, sju komfortzonber och luxuös kuvertsömnad.

Om du har frågor om våra ramsängar i specialmåttskategorin, så tveka inte med att kontakta oss. Det kan du göra via chatten, över telefonen eller på vår mail kontakt@battrenatter.se.  

Ramsängar efter mått har en leveranstid på 32 - 42 vardagar.