Specialmått

View as Grid List

8 Varor

per page
 1. Comfort Latex K30 - Specialmått
  Comfort Latex K30 - Specialmått
  2 600,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
 2. Comfort Memory K40 - Specialmått
  Comfort Memory K40 - Specialmått
  2 600,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
 3. Dreams Memory K60 - Specialmått
  Dreams Memory K60 - Specialmått
  2 900,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
 4. Dreams Latex K50 - Specialmått
  Dreams Latex K50 - Specialmått
  3 000,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
 5. Springcomfort - Specialmått
  Springcomfort - Specialmått
  3 200,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
 6. Ramsäng Comfort - Specialmått
  Ramsäng Comfort - Specialmått
  4 300,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
 7. Springdreams - Specialmått
  Springdreams - Specialmått
  4 400,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
 8. Boxdreams - Specialmått
  Boxdreams - Specialmått
  6 700,00 kr
  Leveranstid 40-50 vardagar
View as Grid List

8 Varor

per page

Specialmått

Det är slut med dyra specialmåttsmadrasser – hos Bättre Nätter kan du således skräddarsy dina egna madrasser, utan att det kostar en förmögenhet!

Specialmåttskategorin innehåller flera av våra allra bästa madrasser, som alltså nu kan fås i dina önskade mått. Processen är ganska simpel, då du endast klickar dig in på den önskade produkten, därefter så kan du trycka in önskad bredd och längd – sedan räknas priset ut på madrassen, och du är nu klar till att beställa. Levereringstiden på madrasser efter mått är ca 4-6 veckor!

Ramsängar Specialmått

Av ramsängar i specialmått finner du ramsängen Comfort och ramsängen Dreams – två av våra bästa ramsängar. Båda madrasser är utrustade med komfortabel dubbel fjädring, sju komfortzoner och kuvertsömnad. Detta betyder, att du får en kvalitetsmadrass, utan att priset är särskilt högt, speciellt inte om man jämför med liknande madrasser hos andra återförsäljare.

Dreams är utrustad med Multipocketfjädrar, medan Comfort är med Pocketfjädrar. Skillnaden är antalet fjädrar per m2, där man får dubbelt så många fjädrar med multipocket. Detta betyder, att din kroppsvikt kommer bli mer jämnt fördelad över madrassen – vi rekommenderar dock Comfort till många, då det inte är nödvändigt med multipocketfjädrar, om du väger under 85-90 kg.

Resårmadrasser Specialmått

I kategorin med resårmadrasser efter mått så finner du madrasserna från våra Classic, Comfort och Dreams serier. Skillnaden finns återigen i antalet fjädrar per m2. Dreams är ännu engång ´toppmodellen´ med multipocketfjädrar, medan Classic och Comfort är utrustade med pocketfjädrar. Comfort är dessutom med kuvertsömnad, i motsättning till Classic, vilket rättfärdigar det högre priset.

Bäddmadrasser i Specialmått

Bäddmadrasser är alfa och omega för din nattsömn – därför finner du naturligtvis också dessa i vår specialmåttskategori. Här har vi valt att sälja både Memory Foam bäddmadrasser och Latex bäddmadrasser, således får du en rik möjlighet att välja den modell, som passar dina behov – både komfort och prismässigt.

Varför välja en madrass i specialmått?

Det kan finnas många anledningar till, att du letar efter en ramsäng, resårmadrass eller bäddmadrass i specialmått. Om du till exempel har ett rum, där utrymmet är litet, så kan det vara fördelaktigt med en skräddarsydd madrass, så att du utnyttjar rummet på bästa möjliga sätt. Detsamma gäller, om du är lastbilschaufför, äger en båt eller kanske en husvagn, där man ofta har lite speciella behov.

Det kan också vara, att du har en sängram eller liknande, som du behöver madrasser – om denna sängram har speciella mått innan, så kommer det klart vara enklast med madrasser som passar till den, istället för att köpa en helt ny.