Bäddmadrass efter Mått

View as Grid List

5 Varor

per page
 1. Comfort Latex K30 - Specialmått
  Comfort Latex K30 - Specialmått
  2 600,00 kr
  Leveranstid 32-40 vardagar
 2. Comfort Memory K40 - Specialmått
  Comfort Memory K40 - Specialmått
  2 600,00 kr
  Leveranstid 32-40 vardagar
 3. Dreams Memory K60 - Specialmått
  Dreams Memory K60 - Specialmått
  2 900,00 kr
  Leveranstid 32-40 vardagar
 4. Dreams Latex K50 - Specialmått
  Dreams Latex K50 - Specialmått
  3 000,00 kr
  Leveranstid 32-40 vardagar
 5. 3D Memory K60 - Specialmått
  3D Memory K60 - Specialmått
  3 400,00 kr
  Leveranstid 32-40 vardagar
View as Grid List

5 Varor

per page

Bäddmadrass efter Mått

Om du ska ha nya bäddmadrasser till sommarhuset, båten eller husvagnen, så har du funnit den helt rätta kategorin. Hos Bättre Nätter kan du enkelt få priset uträknat på bäddmadrasser efter dina mått – vi har nämligen gjort det billigt, enkelt och snabbt att både finna priset och beställa madrasser i specialmått. Vi vet, att en bra bäddmadrass gör underverk för din nattsömn, och därför bör en bra bäddmadrass också vara tillgänglig oavsett var du sover.

En bra bäddmadrass är en viktig ingrediens för den goda nattsömnen. Om du har en bäddmadrass överst i din säng, så kommer detta förlänga levnadstiden på själva sängen avsevärt. Bäddmadrassen kommer ta största delen av slitaget, och fjädrarna i sängen kommer utsättas för mindre tryck, än om du låg direkt på madrassen. En bäddmadrass kommer således ge dig en bättre komfort samt en sundare sovmiljö.

Om du sover på en ramsäng eller resårmadrass, så kommer man inte kunna undgå att det med tiden kommer fukt, hudceller och liknande i madrassen. På en bäddmadrass kan du enkelt tvätta överdraget, och om du har en bäddmadrass med en kärna av latex så kan du även tvätta själva kärnan. Det betyder, att du genom att välja en bäddmadrass kan få en sundare säng och ett bättre sovklimat. Hos Bättre Nätter vill vi gärna göra sund sömn lättillgängligt för alla, och därför kan du få en bäddmadrass i precis den storlek som passar till din situation.

Memory Foam eller Latex?

I specialmåttskategorin finner du många av våra bästa bäddmadrasser. Vi har valt att sälja både Memory Foam och Latex efter mått, så att du har ett brett urval av bäddmadrasser att välja mellan. Båda typer av bäddmadrasser ger ett utmärkt stöd och komfort, men de är dock väldigt olika varandra. Vilken variant som är den rätta för dig, beror främst på dina personliga preferenser.

Bäddmadrasser med en kärna av Memory Foam använder din kroppsvärme för att forma sig. De ställen där din vikt centreras blir det varmt, och det betyder att madrassen ger efter och avlastar dessa tryckpunkter. Detta innebär, att din nacke, skuldra och ländrygg kommer at avlastas under natten. Det ger dig en lugnare nattsömn. Memory Foam håller således din temperatur hela natten, och det betyder dessvärre att madrassen har en tendens till att bli ganska varm. Om du ofta har det väldigt varmt om natten, så rekommenderar vi dig att istället välja någon av våra Latex-bäddmadrasser.

Fördelen med en Latex-bäddmadrass är speciellt, att dessa madrasser passar till alla viktklasser. Det finns inte en fasthet till personer på 90 kg, och en annan till personer med en vikt på 75 kg, Latex är ett elastiskt material, som anpassar sig efter din liggställning och vikt. Latex är dessutom ventilerande och andningsbart, vilket bidrar till att hålla din säng sund och fräsch i många år framöver. Om du har frågor om våra bäddmadrasser efter mått, så är du med än välkommen att kontakta oss. Det kan du göra i chatten, över telefonen eller på mail. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Levereringstid på bäddmadrasser efter mått är 32-42 vardager, då produktionsmaskinerna ska ställas om varje gång.