Long Horn - Specialtyg

19 390,00 kr

As low as 19 390,00 kr

Leveranstid 90-120 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Long Horn bäddsoffa från danska Innovation.
 • Excess pocketfjädrar ger fantastisk komfort.
 • Størrelse 140 x 210 centimeter i udslået tilstand.
 • Unik design by Per Weiss.
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Long Horn är en bäddsoffa från danska Innovation, och denna modell ger dig en liggkomfort som är i särklass inom bäddsoffor. I den handsydda madrassen har det installerats moderna Excess pocketfjädrar, och det betyder att du i denna bäddsoffa kommer väldigt nära på att få samma komfort som i en vanlig säng. I produktionen av bäddsoffan Long Horn har målet varit för Innovation att skapa en bäddsoffa, som kan fungera som både lounge möbel och säng. Utöver detta har du möjlighet för att välja en fåtölj i samma serie, vilket ger en multifunktionell soffa med plats till många. Du kan se närmare på fåtöljen på bilderna under produkten.

Det är viktigt att komma ihåg att bäddsoffor per definition är hårdare att ligga på än vanliga sängar, då det läggs mer vikt på ett enkelt område när man sitter på den. Det är ingen tvekan om att bäddsoffan Long Horn erbjuder en väsentligt bättre komfort än andra bra bäddsoffor, men om du ska använda möbeln som en säng varje natt så rekommenderar vi, att du investerar i en bäddmadrass. Att använda en bäddmadrass kommer minska eventuellt slitage på bäddsoffan, och utöver detta kommer din komfort förbättras avsevärt. Det kommer alltid vara billigare att byta ut en bäddmadrass istället för en hel soffa, och därför rekommenderar vi detta. Du kan se urvalet av bäddmadrasser som passar till Long Horn här.

I videon nedanför kan du se hur Long Horn fälls ut samt fälls in igen. Du kan dessutom se bäddsoffans exakta mått på grafiken precis ovanför videon. Bäddsoffan Long Horn fås i en standardfärg, men kan också beställas i en av våra specialtextiler, som du kan se närmare på genom att klicka på denna länk. Om du har ytterligare frågor, tveka inte med att kontakta oss i livechatten i högra sidan av din skärm. 

Specifikation av Long Horn - Specialtyg

 • Storlek 140x200 cm.
Mer information
Leveranstid 90-120 vardagar
Kolli 3 st.
Höjd 79 cm (sitthöjd: 37 cm)
Garanti 2 år på ram- och fjäderbrott
Dimensioner L: 210cm, B: 140cm, H: 79cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Liten dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Specialstof
Typ Sovesofa

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.