Latex Prestige

3 799,00 kr
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Bäddmadrass med latexkärna.
 • 6 cm kärna - hög komfort och starkt stöd.
 • Avtagbart och tvättbart överdrag.
 • Densitet på 77kg/m3.
 • Rekommenderas till alla viktklasser.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Latex prestige är en luxuös bäddmadrass av hög kvalitet. Med en kärnhöjd på hela sex centimeter är den otroligt komfortabel och ger ett effektivt stöd. Bäddmadrassens kärntjocklek är essentiell när det kommer till din komfortupplevelse, då en tjock kärna är din garanti för hög komfort och ett nödvändigt stöd natt efter natt.

Latex är ett elastiskt material, och du kommer därför uppleva en bäddmadrass som anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser och som ger dig stöd, där du har som mest behov för det.

Bäddmadrassen Latex prestige är en ´blended latex´ och ska som utgångspunkt betecknas som en fast bäddmadrass, vilket dock inte ska förväxlas med att den är hård. Ju fastare bäddmadrassen är, ju bättre stöd kommer du att få, vilket bäddmadrassens densitet på hela 77kg/m vittnar om.

Densitet är ett uttryck för det motstånd du får när du placerar din vikt på madrassen. Ju högre densiteten är, i ju högre grad är du garanterad det rätta stödet, oavsett hur du ligger och vad du väger. Bäddmadrassen kommer så att säga trycka tillbaka där som det påförs vikt, och det gör att Latex Prestige kan rekommenderas till alla viktklasser.

En densitet på 77kg/m är mycket jämfört med andra bäddmadrasser på marknaden. Med Latex Prestige är du alltså garanterad utmärkt stöd och komfort natt efter natt. 

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Vikt % 1 kg
Mer information
Leveranstid 16-24 vardagar
Höjd 8 cm.
Kärna Latex
Kärnhöjd 6 cm.
Tyg Helena/Tri extra fyllig.
Garanti 5 års garanti
Typ Bäddmadrass 180x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

Vi fann andra produkter som du kanske intresserar dig?