Latex AEGIS

5 999,00 kr

As low as 5 999,00 kr

Leveranstid 28-40 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Latex AEGIS skummadrass 120x200

 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar

 • AEGIS-behandlat, antibakteriellt och allergivänligt överdrag

 • 7 komfortzoner för perfekt stöd och komfort

 • 18 cm tjock latexkärna

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Latex AEGIS är en antibakteriell och allergivänlig skummadrass som ger ett utmärkt och omfattande stöd. Madrassen har en kärna på hela 18 centimeter, och det betyder att du får en hög grad av rörelsefrihet. En av de största fördelarna med Latex AEGIS-madrassen är att madrassen anpassar sig så snart du rör på dig. Latex-madrasser ger ett elastiskt stöd och trycker tillbaka när du vänder på dig, och på detta vis gör madrassen det lättare att röra sig samtidigt som att komfortnivån ökas avsevärt jämfört med vanliga madrasser. En ökad rörelsefrihet gör det nämligen enklare att vända på sig, och det betyder att du kan stanna i djupsömnen, även om du ändrar din liggställning.

Det är viktigt att komma ihåg, att de olika delarna av din kropp har behov för olika typ av stöd. Din nacke ska naturligtvis avlastas på ett annat vis än dina ben, och därför är Latex AEGIS indelad i sju komfortzoner. Dessa komfortzoner är alla anpassade efter kroppens olika behov för stöd, och du är därmed garanterad ett finfördelat och omfattande stöd i Latex AEGIS. Madrassen är, som namnet antyder, av latex och det betyder att madrassen anpassar sig efter din vikt och dina kroppskonturer. Latex ger ett personligt stöd, då materialet trycker tillbaka mot din kropp på de ställen, där vikten centreras. Det är alltså de tyngsta delarna av din kropp som avlastas mest. 

Den andra delen av madrassens namn, AEGIS, kommer från madrassens antibakteriella profil. AEGIS är en behandling som ges madrassen, därefter är det inte möjligt för bakterier att leva i överdraget. Många astmarelaterade sjukdomar härrör från kvalster, men med en AEGIS-behandlad madrass kan dessa bakterier inte leva i madrassen, och du är därmed garanterad en sund och ren sömnmiljö i många år framöver. 

Det enda som du ska ta ställning till, när du köper denna madrass, är dess fasthet. Du kan välja mellan fast och medium, och här rekommenderar vi att du väljer utifrån din vikt. Väger du under 75 kilo så rekommenderar vi medium fasthet, och väger du över så rekommenderar vi fast.

Om du har frågor, kom ihåg att du alltid kan kontakta oss i livechatten i högra sidan på hemsidan. Utöver detta kan du också ringa oss på 188 00 80 37 och skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se

Specifikation av Latex AEGIS

 • Storlek 120x200 cm.
 • Höjd Totalt: 21 cm.
Mer information
Kärnhöjd 18 cm.
Leveranstid 28-40 vardagar
Höjd 20 cm inkl. överdrag.
Typ Skummadrass 120x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.