JANUARIREA - SPARA UPP TILL 66 %

Jupiter Wood - Svart

Leveranstid 17-25 vardagar
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Bäddmadrass
Sänggavel
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Jupiter Wood: Bra sömn till ett bra pris

Jupiter Wood: Bra sömn till ett bra pris

När pris och kvalitet går ihop i en högre enhet så har man gjort ett bra köp. Detta är utan tvekan fallet med Jupiter Wood som är konkurrenskraftig på båda parametrar. På ett effektivt sätt justeras sängens ställbarhetskomponenter och erbjuder stöd till hela kroppen. Du kan därmed tryggt lita på att få bättre nätter i denna säng.

En bäddmadrass som ökar komforten

En bäddmadrass som ökar komforten

Överst på sängen finner du bäddmadrassen som lägger till det sista lagret av komfort. När man lägger sig tillrätta i sängen och ska göra det behagligt för sig så är det därför viktigt att bäddmadrassen är av hög kvalitet. Till Jupiter Wood så kommer det en bäddmadrass som består av en latexkärna. Latex har ventilerande egenskaper som hjälper med att försäkra en behaglig temperatur i Jupiter Wood.
En resårmadrass som avlastar

En resårmadrass som avlastar

Resårmadrassen är det element som har störst inflytande på sängens komfort. Därför har vi stoppat madrassens inre med slitstarka och individuella pocketfjädrar. Pocketfjädrarna är dessutom indelade i 7 bedre™ komfortzoner som var och en stöttar och bidrar med ytterligare bekvämlighet. Så låt dina ögonlock tryggt bli tunga i Jupiter Wood, för här kan du vara säker på optimalt stöd hela natten.
En effektiv och tystgående motor

En effektiv och tystgående motor

För att få ut det bästa av din ställbara säng så är det nödvändigt med bra ställbarhetskomponenter. Vi har därför allierat oss med den danska producenten Linak. Med deras många år av erfarenhet i att producera tystgående och kraftfulla motorer så är du på god väg mot en fantastisk natt i Jupiter Wood. Ställbarhetskomponenterna är inramade av en 12 centimeter tjock träram i tall som hjälper med att försäkra sängens levnadstid i många år framöver.
TENCEL® – det naturliga överdraget

TENCEL® – det naturliga överdraget

TENCEL® är märket på det mest hållbara fiber som tillverkas och det är det fibermaterial som utgör överdraget på sängens bäddmadrass. TENCEL® är tillverkat av FSC-certifierat träspill från bokträd och eukalyptusträd. Denna träcocktail gör TENCEL® till ett otroligt mjukt, andningsbart och lätt material. Jämfört med exempelvis bomull har materialet en 50% bättre absorptionsförmåga, vilket garanterar dig en perfekt och torr sovmiljö.

Ofta ställda frågor till Jupiter Wood

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Jupiter Wood. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Motorn tål en vikt upp till 130 kg.

 • Det följer med 2 om sängen är 160 cm eller bredare och 1 om sängen är 140 cm eller mindre.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sängen kan lyftas till 62 grader i huvudändan och 45 grader i fotändan.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor av världsklass

En motor av världsklass

Motor utvecklad av de ledande producenterna på marknaden.

Den rätta komforten

Den rätta komforten

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger möjligheten för ett individuellt stöd.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur