Jupiter Wood

16 990,00 kr

As low as 16 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad ställbar säng.
 • 5 komfortzoner och motor från danska Linak.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Latexbäddmadrass med 40 mm kärna och tvättbart överdrag.
 • Levereras med ekben.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Drömmer du om en bra säng, som kan justeras efter dina behov? Så kan vår ställbara säng Jupiter Wood vara den säng som du letar efter.

I Jupiter Wood får du extremt god kvalitet för priset, och samtidigt har du möjlighet för att enkelt ställa in sängens huvud- och fotända efter behov – detta försäkrar dig en bra komfort och lite extra lyx i vardagen.

Kort beskrivet bjuder Jupiter Wood på ett tidlöst uttryck, medan den invändigt består av moderna pocketfjädrar och en hållbar stoppning av polyeterskum. Detta ger dig en stöttande sömnupplevelse i många år framöver.


Bättre stöd, bättre komfort

Önskar du att förbättra din nattsömn så är Jupiter Wood ställbar ett bra val. Först och främst är sängen utrustad med en stöttande resårmadrass som är indelad i fem komfortzoner. Detta försäkrar dig extra stöd omkring nacke, skuldra, höft och ben.

Dessutom består madrasskärnan av moderna pocketfjädrar som alla reagerar individuellt på din vikt. Därför får du det rätta stödet, oavsett hur du ligger under natten – och det är avgörande för en behaglig och vilsam nattsömn där du slipper att vända och vrida på dig för att du får ett felaktigt stöd.


Jupiter Wood ställbar är uppbyggd av olika delelementer, som tillsammans bidrar till sängens höga komfortnivå. Dessa har vi framhävt och beskrivit nedanför.

Ställbara komponenter

I Jupiter Wood ställbar får du både en snabb och tystgående motor, och så kan du enkelt ställa in sängens liggställning med en trådlös fjärrkontroll – detta gör den ställbara upplevelsen i Jupiter Wood till en sann förnöjelse, som du aldrig kunde drömma om att vara utan efter att du har provat den.

En bra ställbar säng är uppbyggd av komponenter i hög kvalitet. Av samma anledning är motorn i Jupiter Wood producerad av danska Linak, som är känd för deras goda kvalitet – vi önskar naturligtvis, att du får en oklanderlig upplevelse i många år framöver.

Jupiter Wood består dessutom av en solid träram av massiv svensk tall i botten. Ramen har en tjocklek på 12 cm och detta skapar ett robust fundament för en god nattsömn -  även efter år av användning.

Resårmadrassen

I Jupiter Wood ställbar är resårmadrassen sängens viktigaste komfortskikt. Det är nämligen resårmadrassen som är utrustad med de individuella stöttande pocketfjädrarna – i allt 220 pocketfjädrar per kvadratmeter. Omkring fjädrarna finns en solid stoppning av 25 mm polyeterskum som försäkrar dig en bra komfort, detta för att stoppningen ger fjädrarna optimala arbetsförhållanden för att kunna ge dig ett korrekt stöd. Utöver detta så är det också resårmadrassen som är indelad i fem utmärkta komfortzoner, som var för sig ger ett individuellt stöd till din kropp.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är den översta delen av sängen och därför är den avgörande för din liggkomfort. Av samma anledning rekommenderar vi alltid, att du investerar i en kvalitetsbäddmadrass som ökar komforten i sängen avsevärt – detta gäller naturligtvis också i en ställbar säng, och därför är Jupiter Wood inklusive en latexbäddmadrass med en 40 mm kärna. Latex är ett speciellt ventilerande material, och därför är du försäkrad en behaglig temperatur och vilsam sömn natt efter natt i vår Jupiter Wood ställbara säng.

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 53cm
Mer information
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll HB12 Trådlös
Höjd 53 cm. (19 cm ben, 10 cm botten, 18 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Överdrag vadderat m. fiber.
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 12 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 12-20 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 140x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.