Jupiter Wood

9 495,00 kr

As low as 9 495,00 kr

 • Praktisk och komfortabel ramsäng.
 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.
 • Latexbäddmadrass med 40 mm kärna och tvättbart överdrag.
 • Levereras med ekben.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Är du på utkik efter en komfortabel och praktisk säng? Så är vår Jupiter Wood ramsäng ett utmärkt erbjudande, för här får du riktigt mycket säng för pengarna.

Med en ramsäng ska du endast montera på benen efter mottagandet, och därefter har du en fantastisk säng som ger dig en bra nattsömn i många år framöver.

Kort beskrivet så består vår Jupiter Wood ramsäng av fem komfortzoner, moderna pocketfjädrar och en stoppning av polyeterskum – som ger dig ett omfattande stöd och en bra sömnupplevelse.


Bättre stöd, bättre sömn

Vår Jupiter Wood ramsäng är indelad i fem komfortzoner. Varje komfortzon försäkrar dig ett specialiserat och individuellt stöd – speciellt omkring nacke, skuldra, höft och ben. Vi sover alla olika, och därför är det individuella stödet viktigt för en bra liggkomfort hela natten.

Madrasskärnan består dessutom av moderna pocketfjädrar, som alla reagerar individuellt på hur du ligger. Det försäkrar dig en optimal komfort natt efter natt, och är avgörande för en vilsam sömn, detta så att du slipper att vända och vrida på dig på grund av felaktigt stöd.


Utöver fem utmärkta komfortzoner och stöttande fjädrar är ramsängen uppbyggd med olika skikt, som tillsammans arbetar för att ge dig den bästa möjliga sömnen.

Träramen

Sängens fundament består av en solid träram, som ramar in och skyddar madrassen. Träramen har en tjocklek på åtta cm och är producerad av svensk tall. Du kan därför vara helt säker på, att Jupiter Wood ramsäng består av solid kvalitet inifrån och ut.

Ramsängen

Ramsängen utgör sängens viktigaste komfortskikt. I Jupiter Wood är den invändiga madrasskärnan producerad med 220 pocketfjädrar per kvadratmeter. Varje fjäder arbetar var för sig och ger dig det bästa möjliga stöd, och samtidigt är fjädrarna indelade i fem komfortzoner. Det ger dig totalt sett ett personligt anpassat stöd natt efter natt.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är sängens översta skikt. Det gör bäddmadrassen till ett viktigt element för en god nattsömn, detta för att det är den del av sängen som du är i direkt kontakt med när du sover. Utöver att skydda sängen ger bäddmadrassen ett extra skikt komfort, och därför är det viktigt med en bäddmadrass av hög kvalitet. Jupiter Wood kommer med en latexbäddmadrass som har en kärna på 40mm. Latex är ventilerande och det bidrar därmed till en behaglig temperatur och en sund sömnmiljö i många år framöver.

Jupiter Wood eller Jupiter?

Jupiter Wood skiljer sig från vår vanliga Jupiter genom att ha ekben och möjlighet för tillval av en vägghängd sänggavel. Du får alltså ett lite annat utseende, men naturligtvis samma solida stöd och komfort.

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 51 cm
Mer information
Höjd 51 cm. (19 cm ben, 26 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Utan antiglid
Fjädrar Pocket
Kolli 3 st.
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Möbeltyg
Ram 8 cm Träram
Leveranstid 12-20 vardagar
Typ Ramsäng 140x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.