Jupiter Wood

11 990,00 kr

As low as 11 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad kvalitetssäng.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Pocketfjädrar med 5 komfortzoner.
 • Latexbäddmadrass med 60 mm kärna och tvättbart överdrag.
 • Levereras med ekben.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Kontinentalsängen Jupiter Wood passar perfekt in i den skandinaviska inredningen. Ekben garanterar det lätta och stilrena uttrycket, medan sängens tre madrasskikt ser till så att komforten är i topp.

Sängens moderna pocketfjädrar är indelade i fem komfortzoner, som gör att din säng anpassar sig efter just din kropp och ger dig ett väldigt individuellt och ergonomiskt korrekt stöd. Alla har deras egna, unika position när de sover och av samma anledning så har din nacke, skuldra, ländrygg och höft behov för olika stöd. Jupiter Wood tar hänsyn till dina former och behov och just därför kommer du att uppleva ett noggrant och personligt stöd. 

Runt omkring fjädrarna finner du ett väldigt slitstarkt polyeterskum som är med och ökar komforten och försäkrar en sund sömnmiljö.

Ramsängen

Denna madrass är sängens nedersta skikt. Ramsängen utgör sängens fundament och det är i detta skikt som man finner grunden för komfortnivån. Ramsängen har en skumkärna som skapar en stabil och stöttande säng, som samarbetar med resårmadrassen och bäddmadrassen. Detta noggranna samarbete ger dig de bästa förutsättningarna för en djupare och sundare nattsömn. Själva madrassen är omringad av en träram av massiv svensk tall med en tjocklek på hela åtta centimeter.

Resårmadrassen

Detta är sängens mittersta madrasskikt och det viktigaste komfortskiktet. Resårmadrassen är det madrasskikt som har störst inflytande på din kopp och komfort. Det är i denna madrass som du finner pocketfjädrarna och sängens fem komfortzoner, som anpassar sig efter dina former och liggställning under natten. Detta försäkrar ett ergonomiskt korrekt stöd samt ett väldigt personligt stöd.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är sängens översta madrasskikt och du kommer därför vara i kontakt med den varje gång du använder sängen. Därför är det viktigt, att bäddmadrassen är av ordentlig kvalitet. Bäddmadrassen till Jupiter Wood har en kärna på sex centimeter. Utöver detta är själva kärnan av latex, som är både ventilerande och andningsbart. Detta är med till att försäkra en behaglig temperatur i Jupiter Wood. Du är alltså garanterad ett omfattande stöd samt en fräsch och behaglig säng i många år framöver, om du väljer Jupiter Wood.

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 56 cm.
Mer information
Kolli 5 st.
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 56 cm. (10 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass).
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Jupiter Möbeltyg
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 8 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 140x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.