Jupiter - Svart

15 990,00 kr

As low as 15 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Dansk producerad kvalitetssäng.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • 5 komfortzoner och dansk producerad Linak motor.
 • Bättre nattsömn och komfort med pocketfjädrar.
 • Bäddmadrass med 40 mm. kärna samt tvättbart överdrag.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Den ställbara sängen Jupiter kan justeras, så att den passar just dina behov. Sängens resårmadrass har en kärna av moderna pocketfjädrar, som är omgivna av polyeterskum. Detta skum är både komfortabelt och hållbart, därför passar det perfekt till en ställbar säng. Du kan justera Jupiter med den medföljande trådlösa fjärrkontroll så ofta som du vill, och de långtidshållbara komponenter garanterar, att komforten kommer vara utmärkt. Natt efter natt.

Jupiter erbjuder allt det, som en bra ställbar säng ska. Sängens ställbara komponenter används enkelt med den trådlösa fjärrkontrollen, som tyst och snabbt ställer in sängen i den önskade positionen. Sängens resårmadrass har en stoppning av polyeterskum, och detta andningsbara skum håller sängen fräsch och behaglig. Skumstoppningen samarbetar med madrassens pocketfjädrar, som anpassar sig efter din kropps former och konturer. Du kan använda den ställbara sängen Jupiter till allt du önskar, och du kan göra det i många år framöver. Det garanterar sängens solida design.


 Bättre nattsömn

Resårmadrassen i Jupiter är indelad i fem komfortzoner, som var för sig tar hänsyn till en specifik del av din kropp. Ett personligt stöd kan vara gynnsamt på många vis. Först och främst, så är du garanterad en djupare sömn, när sängen anpassar sig efter din kropp. Fjädrarna i resårmadrassen formar sig efter din vikt, vilket resulterar i en väsentlig reduktion av eventuella tryckpunkter. Som ett direkt resultat av detta så behöver du vända dig mindre under natten. därmed blir din sömn djupare och mer vilsam, än i en vanlig mjuk säng, som inte tar hänsyn till din specifika kroppsbyggnad.  


Jupiter består av två madrasskikt, samt en motor och en träram.  Du kan läsa mycket mer om sängens var enkel del här nedanför, och kan på så vis få en inblick i hur en bra ställbar säng fungerar samt kan förbättra din nattsömn.

Ställbara komponenter

Jupiters ställbarhetsmekanik produceras av danska Linak. En bra ställbar säng ska ha en bra motor, och därför har vi valt en danskproducerad med ett bra rykte. Det märks med detsamma i Jupiter, att motorn arbetar tyst och snabbt. Själva träramen är av massiv svensk tall. Denna ram har en tjocklek på 12 centimeter, vilket skapar ett robust fundament för din nattsömn. Oavsett om du använder den för allra första gången eller efter flera år av användande.

Resårmadrass

Denna madrass utgör den ställbara sängens viktigaste komfortskikt. Resårmadrassen är den madrass där fjädrarna ingår, och det är just fjädrarna som ger den viktigaste komforten. Omkring fjädrarna finns en stoppning av 25 millimeter tjockt polyeterskum. Detta skum är både komfortabelt och hållbart, vilket är nödvändigt i en säng, där madrassens position ändras flera gånger under dagen. Du kan därför ställa in din ställbara säng precis som du önskar, och fortfarande uppleva den samma höga komfortnivå, natt efter natt och dag efter dag.

Bäddmadrass

Denna madrass utgör sängens översta madrasskikt. I en ställbar säng är det viktigt att bäddmadrassen är flexibel och kan användas i många olika positioner. Till Jupiter har vi därför valt en bäddmadrass med en kärna av smidig latex, som ger ett fast och behagligt stöd. Latexen är dessutom andningsbar och ventilerande, därför kan du förvänta att Jupiter kommer ha en behaglig temperatur, varje gång du använder den.

Specifikation av

 • Storlek 120x200 cm.
 • Höjd Totalt: 53 cm.
Mer information
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll HB12 Trådlös
Höjd 53 cm. (19 cm ben, 10 cm botten, 18 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Överdrag vadderat m. fiber.
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 12 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 12-20 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 120x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.