Jupiter - Grå

12 990,00 kr

As low as 12 990,00 kr

Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad kvalitetsramsäng.
 • 5 komfortzoner för utmärkt stöd och avlastning.
 • Stödjande pocketfjädrar i denna ramsängen.
 • Latex bäddmadrass (40 mm. kärna) m. tvättbart överdrag.
 • Jupiter anpassar sig efter din vikt och liggställning.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Ramsängen Jupiter är en komfortabel och praktisk säng. Själva madrassen har en kärna av pocketfjädrar och en stoppning av polyeterskum. Denna moderna kombination ger sängen sin höga komfortnivå och du får direkt en upplevelse av sängens omfamnande stöd. Ramsängen är omringad av en tjock träram av massiv svensk tall. Denna träram fungerar som sängens plattform och har därför en tjocklek på 8 centimeter. Sängens solida plattform garanterar, att Jupiter kommer forma ramen för en bättre nattsömn i många år framöver.

Jupiter är först och främst en komfortabel ramsäng. Du kommer uppleva, att sängens fem komfortzoner ger ett omfattande stöd, vilket sängens stoppning av polyeterskum bidrar till. Denna stoppning är dessutom ventilerande, därför kommer du sällan få det för varmt i en Jupiter. Ännu en fördel med ramsängen Jupiter är, hur snabbt och enkelt det är att börja använda den efter mottagandet. När du mottar sängen, ska du således bara montera på benen, därefter är sängen klar till att användas. God nattsömn kan nästan inte bli enklare.  


Bättre nattsömn

God nattsömn startar alltid med en bättre säng. Därför är denna ramsäng indelad i fem komfortzoner, som är specialiserade i deras stöd. Det betyder, att din nacke, skuldra, höfter och ben får ett individuellt stöd. Det faller sig naturligt, att de olika delarna av din kropp har behov för olika typ av stöd. Alla har deras egen, unika position, när de sover. Därför har Jupiter flera komfortzoner, som noggrant tar hänsyn till din kropp och dess liggställning. Du kommer uppleva, att Jupiter ger ett omfattande och precist stöd, vilket ger dig en bättre liggkomfort och djupare nattsömn.


Jupiter är en ramsäng. Därför består den av två madrasskikt. Nedanför kan du läsa mer om sängens egenskaper, samt hur samarbetet mellan madrassens fjädrar och polyeterskum fungerar.

 

Träramen

Denna ram har en tjocklek på 8 centimeter, och den består av massiv svensk tall. Ramen omsluter själva madrassen, och skapar på detta vis en sund och solid plattform för din nattsömn. Fördelen med ramsängen är, att träramen är integrerad i själva sängen. Därför ska du endast montera på sängens ben, därefter är den färdig till att användas. Du kan dock också använda sängen utan ben, som en del av den existerande ramen. Ramsängen kan nämligen, i motsatsen till resårmadrassen, placeras direkt på golvet, då den har sin egna ram.  

Ramsängen

Denna madrass utgör sängens viktigaste komfortskikt. Madrasskärnan består av 250 pocketfjädrar per kvadratmeter, som alla ger ett individuellt stöd. Fjädrarna är indelade i fem komfortzoner, som var för sig tar särskild hänsyn till de olika delarna av din kropp. Var enkel fjäder anpassar sig efter din vikt och din kropps konturer, och du kommer att uppleva, att detta ger ett noggrant stöd.  

Bäddmadrassen

Denna madrass är sängens översta komfortskikt. Det är viktigt, att du får precis det stöd som du föredrar. Du kommer vara i kontakt med bäddmadrassen varje gång du använder sängen, och därför är det viktigt, att detta madrasskikt är av hög kvalitet. Den bäddmadrass som följer med till Jupiter, har en kärna på 40 mm latex. Latex är ventilerande och bidrar på så vis till en behaglig temperatur och en sund sömnmiljö.

Specifikation av

 • Storlek 160x200 cm.
 • Höjd Totalt: 51 cm.
Mer information
Höjd 51 cm. (19 cm ben, 26 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Utan antiglid
Fjädrar Pocket
Kolli 4 st.
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Möbeltyg
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 8 cm Träram
Leveranstid 16-24 vardagar
Typ Ramsäng 160x200
Downloads för Jupiter - Grå
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.