Jupiter - 180x210

16 295,00 kr

As low as 16 295,00 kr

 • Jupiter - 180x210 - Danskproducerad kvalitetssäng.
 • BESTSELLER 2015.
 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.
 • Producerad i Danmark av danska hantverkare.
 • Valfri bäddmadrass (40 mm. kärna) m. tvättbart överdrag.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Kontinentalsängen Jupiter har tre komfortabla madrasskikt som tillsammans utgör en sund och behaglig ram omkring din nattsömn. I sängens resårmadrass finns det moderna pocketfjädrar, som anpassar sig efter din kropps former och vikt. Omkring madrassens fjädrar är det hållbart polyeterskum. Detta skum har en dubbel funktion. Först och främst bidrar skummet till den samlade komfortupplevelsen och utöver detta avleder skummet också överskottsvärme. På så vis bidrar stoppningen till en sundare sömnmiljö.

Jupiter skiljer sig från andra kontinentalsängar på flera sätt. Först och främst när det kommer till komfortnivån. Jupiters moderna pocketfjädrar anpassar sig efter kroppens former, medan stoppningen av polyeterskum håller sängen fräsch och behaglig. I Jupiter får du därför ett personligt anpassat stöd till ett riktigt fördelaktigt pris. Kontinentalsängen Jupiter har en träram på 8 centimeter, vilket skapar ett solitt fundament för din nattsömn.


Bättre nattsömn

God nattsömn handlar om mycket mer och mycket annat än endast en mjuk madrass. Därför är resårmadrassen i Jupiter indelad i fem komfortabla zoner, som var för sig tar hänsyn till ett specifikt område av din kropp. Alla har deras egna, unika position när de sover, och av samma anledning har din nacke, skuldra, ländrygg och höfter behov för ett unikt stöd. Jupiter tar hänsyn till dina former och behov, och just därför kommer du uppleva ett skonsamt och personligt stöd i denna kontinentalsäng. 


Jupiter är en kontinentalsäng, och därför har den tre madrasskikt. Fördelen med att ha tre madrasskikt är, att dessa tillsammans samarbetar för att förbättra både ditt stöd i sängen och din nattsömn.  

 

Ramsängen

Denna madrass är kontinentalsängens nedersta skikt. Ramsängen utgör kontinentalsängens fundament, och det är i detta skikt, som grundskiktet för sängens komfortnivå finns. Ramsängen har en skumkärna, som skapar ett stabilt stöd och som samarbetar med resårmadrassen och bäddmadrassen. Detta noggranna samarbete ger dig de bästa förutsättningar för en djupare och sundare nattsömn. Själva madrassen är omringad av en träram av massiv svensk tall. Denna träram har en tjocklek på 8 centimeter.

Resårmadrassen

Detta är sängens mittersta madrasskikt och det viktigaste komfortskiktet. Resårmadrassen är det madrasskikt som har störst inflytande på din kropp och komfort. Det är i denna madrass som du finner pocketfjädrarna, som anpassar sig efter dina former och liggställning under natten. Resårmadrassen i Jupiter har dessutom funktionen, att den består av två madrasskärnor, som samlas i ett överdrag. Detta gör det möjligt för två personer med olika vikt att använda samma säng, då fastheten kan justeras individuellt.

Bäddmadrassen

Detta är sängens översta madrasskikt, och du kommer därför vara i kontakt med bäddmadrassen varje gång du använder sängen. Därför är det viktigt, att bäddmadrassen är av hög kvalitet. Bäddmadrassen till Jupiter har en kärna på 4 centimeter. Utöver detta är själva kärnan av latex, en produkt som är både ventilerande och andningsbar. Du kommer uppleva, att temperaturen i Jupiter alltid är på en komfortabel nivå. Du kommer vara säkrad ett omfattande stöd samt en fräsch och behaglig säng i många år framöver, om du väljer kontinentalsängen Jupiter.

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 54 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 54 cm. (10 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220 pocketfjädrar pr. m2.
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Jupiter Möbeltyg
Stoppning 25mm Polyeterskum
Ram 8 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x210
Downloads till Jupiter - 180x210
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.