Jupiter

SE - Kampagne
Rea

9 990,00 kr

As low as 9 990,00 kr Tidigare pris 11 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad kvalitetssäng.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Komfortskikt av 25 mm polyeterskum.
 • Bättre nattsömn och komfort med pocketfjädrar.
 • Latexbäddmadrass (60 mm kärna) med tvättbart överdrag.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Kontinentalsängen Jupiter har tre komfortabla madrasskikt som tillsammans utgör en sund och behaglig ram omkring din nattsömn. I sängens resårmadrass finns det moderna pocketfjädrar, som anpassar sig efter din kropps former och vikt. Omkring madrassens fjädrar är det hållbart polyeterskum. Detta skum har en dubbel funktion. Först och främst bidrar skummet till den samlade komfortupplevelsen och utöver detta avleder skummet också överskottsvärme. På så vis bidrar stoppningen till en sundare sömnmiljö.

Jupiter skiljer sig från andra kontinentalsängar på flera sätt. Först och främst när det kommer till komfortnivån. Jupiters moderna pocketfjädrar anpassar sig efter kroppens former, medan stoppningen av polyeterskum håller sängen fräsch och behaglig. I Jupiter får du därför ett personligt anpassat stöd till ett riktigt fördelaktigt pris. Kontinentalsängen Jupiter har en träram på 8 centimeter, vilket skapar ett solitt fundament för din nattsömn.


Bättre nattsömn

God nattsömn handlar om mycket mer och mycket annat än endast en mjuk madrass. Därför är resårmadrassen i Jupiter indelad i fem komfortabla zoner, som var för sig tar hänsyn till ett specifikt område av din kropp. Alla har deras egna, unika position när de sover, och av samma anledning har din nacke, skuldra, ländrygg och höfter behov för ett unikt stöd. Jupiter tar hänsyn till dina former och behov, och just därför kommer du uppleva ett skonsamt och personligt stöd i denna kontinentalsäng. 


Jupiter är en kontinentalsäng, och därför har den tre madrasskikt. Fördelen med att ha tre madrasskikt är, att dessa tillsammans samarbetar för att förbättra både ditt stöd i sängen och din nattsömn.  

 

Ramsängen

Denna madrass är kontinentalsängens nedersta skikt. Ramsängen utgör kontinentalsängens fundament, och det är i detta skikt, som grundskiktet för sängens komfortnivå finns. Ramsängen har en skumkärna, som skapar ett stabilt stöd och som samarbetar med resårmadrassen och bäddmadrassen. Detta noggranna samarbete ger dig de bästa förutsättningar för en djupare och sundare nattsömn. Själva madrassen är omringad av en träram av massiv svensk tall. Denna träram har en tjocklek på 8 centimeter.

Resårmadrassen

Detta är sängens mittersta madrasskikt och det viktigaste komfortskiktet. Resårmadrassen är det madrasskikt som har störst inflytande på din kropp och komfort. Det är i denna madrass som du finner pocketfjädrarna, som anpassar sig efter dina former och liggställning under natten. Resårmadrassen i Jupiter har dessutom funktionen, att den består av två madrasskärnor, som samlas i ett överdrag. Detta gör det möjligt för två personer med olika vikt att använda samma säng, då fastheten kan justeras individuellt.

Bäddmadrassen

Detta är sängens översta madrasskikt, och du kommer därför vara i kontakt med bäddmadrassen varje gång du använder sängen. Därför är det viktigt, att bäddmadrassen är av hög kvalitet. Bäddmadrassen till Jupiter har en kärna på sex centimeter. Utöver detta är själva kärnan av latex, en produkt som är både ventilerande och andningsbar. Du kommer uppleva, att temperaturen i Jupiter alltid är på en komfortabel nivå. Du kommer vara säkrad ett omfattande stöd samt en fräsch och behaglig säng i många år framöver, om du väljer kontinentalsängen Jupiter.

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 56 cm.
Mer information
Kolli 5 st.
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 56 cm. (10 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Jupiter Möbeltyg
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 8 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 140x200
Downloads till Jupiter
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.