Bättre Nätter - Bättre januarirea

Vi firar med januarirea här på Bättre nätter, och det betyder, att du kan spara ända upp till 46% på utvalda sängar och andra sängtillbehör.

Vi är Danmarks största online sängförsäljare, och därför är det extra enkelt för dig att få fatt i en av våra sängar till ett förmånligt reapris här i januari.

Hos oss behöver du inte stå i kö med alla de andra för att få en säng eller andra sängtillbehör under januarirean. Du kan sitta där hemma och shoppa loss, för det enda som krävs för att kunna handla hos oss är att du finner vägen till vår hemsida och placerar den säng du önskar i varukorgen. När du har valt och betalat så ser vi till att sängen packas in åt dig och att den levereras så snabbt som möjligt, så att du kan få uppfylla drömmen om bättre nätter när det är fullt med otroliga januari-erbjudanden här på Bättre Nätter. Notera att det inte alltid är ett specifikt utgångsdatum på våra erbjudanden och reapriser. Våra erbjudanden är nämligen mängdbaserade. Det betyder att vi löpande gör avtal med våra producenter om att sälja ett givet antal produkter till ytterst förmånliga priser, tills det angivna antalet tar slut. När antalet är sålt så upphör alltså erbjudandet att gälla, och det tas bort från hemsidan.


Köp din kontinentalsäng under januarirean hos Bättre Nätter
Här på Bättre Nätter har vi ett brett urval av kontinentalsängar i olika storlekar. Under januarirean säljer vid kontinentalsängar i samtliga storlekar från vårt sortiment, så att det finns en rik möjlighet för att finna en säng till ett utmärkt erbjudande som passar till just dig
och dina behov. Du finner kontinentalsängar i storlekarna 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 och 210x210.

En kontinentalsäng består av tre madrasskikt som tillsammans utgör grunden för ett otroligt bra stöd och därmed en vilsam nattsömn. Fastheten i sängen kan regleras så att den passar till din kroppsvikt.


Köp din ställbara säng under januarirean hos Bättre Nätter
Här på Bättre Nätter har vi ett stort urval av ställbara sängar i olika storlekar. När du köper din nya säng hos oss så är du alltid garanterad hög kvalitet till ett lågt pris, och detta är naturligtvis inget undantag vid vår utförsäljning i januari. Tvärtemot. Vi har sänkt priserna helt till botten och har en lång rad förmånliga erbjudande redo till dig. Du finner ställbara sängar i ett stort urval av storlekar. Detta gäller för 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 och 180x210.

Här på Bättre Nätter ser vi en stigande efterfrågan på ställbara sängar, och det kan vi gott förstå. En ställbar säng är nämligen både otroligt praktisk och inte minst komfortabel. Du har möjlighet för att reglera huvud- och fotändan, så att den passar till dina behov, och justera den om du exempelvis tycker om att ligga och läsa eller se på tv i sängen. Fastheten i sängen väljs individuellt, så att den passar just till din kroppsvikt.


Vi sitter redo för att hjälpa dig
Även om Bättre Nätter endast finns online så betyder det inte att hjälpen är långt borta. Våra kompetenta medarbetare sitter naturligtvis redo till att hjälpa dig och ge dig råd, så att du får den helt rätta sängen. Du kan skriva till oss på kontakt@battrenatter.se, i chatten i högra hörnet på hemsidan eller ringa till oss på 018-800 80 37.

100 dagars prövotid
Här på Bättre Nätter har vi inte någon fysisk butik där du kan prova våra sängar. Vi är nämligen endast online, men i gengäld erbjuder vi att du kan prova sängen hemma hos dig själv i 100 dagar. På detta vis kan du själv i lugn och ro värdera hur du ligger i sängen, och det ger dig en mer realistisk bild av liggkomforten jämfört med om du provade sängen i en fylld butikslokal med kläder på.

I prövoperioden på 100 dagar kan du gratis byta fastheten i sängen om du önskar att sova mjukare eller fastare. Innan bytet rekommenderar vi dock alltid, att du har sovit i sängen i minimum 14 dagar, då det tar tid för kroppen att vänja sig till en ny säng.