Januarirea hos Bättre Nätter

Vi håller januarirea här på Bättre nätter. Det betyder, att du kan spara ända upp till 46% på utvalda sängar och andra sängtillbehör - för att god sömn ändrar allt.

Bättre Nätter är Danmarks största online sängförsäljare och vi erbjuder alltid 100 dagars riskfri prövotid med gratis byte av fasthet och returnering mot en mindre avgift. Kort sagt så kan du handla hos oss med ro i magen, naturligtvis också till vår januarirea.

Vi är endast online och därför behöver du inte stå i kö med alla andra för att få en säng under januarirean. Du kan sitta där hemma och shoppa loss, för det enda som krävs för att kunna handla hos oss är att du finner vägen till vår hemsida och placerar den säng du önskar i varukorgen.

När du har valt och betalat så ser vi till att sängen packas åt dig och att den levereras så snabbt som möjligt. Så det är enkelt att få drömmen om bättre nätter uppfylld när det är fullt med otroliga erbjudanden - vi garanterar vår välkända komfort och därmed en uppgradering av din sömn.

Kom ihåg att det är ett begränsat antal produkter till januari-priser så vi rekommenderar att du inte väntar för länge med att shoppa den säng som du drömmer om.

Köp din kontinentalsäng under januarirean

Här på Bättre Nätter har vi ett brett urval av kontinentalsängar i olika storlekar. Under januarirean säljer vid kontinentalsängar i samtliga storlekar från vårt sortiment, så att det finns en rik möjlighet för att finna en säng till ett utmärkt pris som passar till just dig och dina behov. Du finner kontinentalsängar i storlekarna 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 och 210x210.

En kontinentalsäng består av tre madrasskikt som tillsammans utgör grunden för ett otroligt bra stöd och därmed en vilsam nattsömn. Fastheten i sängen kan regleras så att den passar till din kroppsvikt. Väljer du en säng i storleken 160x200 eller bredare så kan fastheten regleras i var sida av sängen - en stor fördel om du väger mer eller mindre än din partner.

Köp din ställbara säng under januarirean

Här på Bättre Nätter har vi ett stort urval av ställbara sängar i olika storlekar. När du köper din nya säng hos oss så är du alltid garanterad hög kvalitet till ett lågt pris, och detta är naturligtvis inget undantag vid vår utförsäljning i januari. Tvärtemot. Vi har sänkt priserna helt till botten och har en lång rad förmånliga erbjudande redo till dig. Du finner ställbara sängar i ett stort urval av storlekar. Detta gäller för 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 och 180x210.

Här på Bättre Nätter ser vi en stigande efterfrågan på ställbara sängar, och det kan vi gott förstå. En ställbar säng är nämligen både otroligt praktisk och inte minst komfortabel. Du har möjlighet för att reglera huvud- och fotändan, så att den passar till dina behov, och justera den om du exempelvis tycker om att ligga och läsa eller se på tv i sängen. Fastheten i sängen väljs individuellt, så att den passar just till din kroppsvikt.

Vi sitter redo för att hjälpa dig

Även om Bättre Nätter endast finns online så betyder det inte att hjälpen är långt borta. Våra kompetenta medarbetare sitter naturligtvis redo till att hjälpa dig och ge dig råd, så att du får den helt rätta sängen. Du kan skriva till oss på kontakt@battrenatter.se, i chatten i högra hörnet på hemsidan eller ringa till oss på 018-800 80 37 alla dagar mellan kl. 9-23.

100 dagars riskfri prövotid

Här på Bättre Nätter har vi inte någon fysisk butik där du kan prova våra sängar. Vi är nämligen endast online, för att vi anser att man har behov för att prova att sova hemma i sängen innan man vet om det är den rätta. Därför erbjuder vi att du kan sova i sängen hemma hos dig själv i 100 nätter. På detta vis kan du själv i lugn och ro värdera hur du ligger i sängen, och det ger dig en mer realistisk bild av liggkomforten jämfört med om du provade sängen i en fylld butikslokal med kläder på.

I vår prövoperiod på 100 dagar kan du gratis byta fastheten i sängen eller returnera sängen mot en mindre avgift.

Innan byte eller returnering så rekommenderar vi dock alltid att du har sovit i sängen i minimum 14 dagar, då det tar tid för kroppen att vänja sig till en ny säng.