Ideel Nova

44 999,00 kr

As low as 44 999,00 kr

Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Ställbar säng producerad i Danmark.

 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.

 • Bättre nattsömn och komfort med dubbla fjäderskikt.

 • 7 komfortzoner och hybridstoppning – utmärkt komfort.

 • Dansk Linak-motor – tystgående och strömbesparande.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Om du prioriterar din nattsömn och sätter pris på fantastisk komfort samt personligt anpassat stöd, så är Ideel Nova ett riktigt bra val. Med sitt dubbla fjäderskikt är Ideel Nova en uppgraderad version av vår Ideel Komfort, och den ger därmed ett ännu bättre och mer omfattande stöd. Detta är vardagslyx, som du kommer njuta av varje natt.

Ideel Nova har hela sju komfortzoner, som tillsammans med det dubbla skiktet av pocketfjädrar försäkrar ett personligt stöd och komfort, som är långt utöver det vanliga. Omkring pocketfjädrarna i resårmadrassen finns det ett långtidshållbart hybridskum, som är väldigt elastiskt och andningsbart. Detta gör den danskproducerade Ideel Nova perfekt för dig, som önskar att varken kompromissa med komfort, kvalitet, eller pris. 


Optimal sömnkomfort

Med en Ideel Nova har du de absolut bästa förutsättningarna för en bra och behaglig nattsömn. De sju komfortzonerna försäkrar, att din kropp avlastas olika allt efter vad du har behov för. På detta vis ger madrassen extra stöd till de kroppsdelar som väger mest. Du kommer exempelvis uppleva, att dina skuldror stöttas på ett annat sätt än din ländrygg, då madrassen är mjukare omkring skulderregionen än vid ländryggen.

Samtidigt gör den ställbara funktionen, att sängen har en lång rad av inställningsmöjligheter, så att den kan justeras precis som du önskar det i både huvud- och fotändan. Detta betyder, att du kommer uppleva Ideel Nova som en säng, som är skräddarsydd precis till dig, och du är garanterad ett omfattande och personligt stöd varje natt – oavsett hur du föredrar att ligga.


Ideel Nova består av tre madrasskikt och en ställbar motor. Tillsammans ger de ett omfattande stöd, som försäkrar att du får den återhämtning som du behöver under natten. Sängen består av en ramsäng med en motor, en resårmadrass och överst en bäddmadrass.

Ramsängen och ställbarhetskomponenterna

Ramsängen Ideel Nova är en väsentlig uppgradering jämfört med många vanliga ställbara sängar. Istället för skum har den nämligen ett extra lager av pocketfjädrar. Tillsammans med pocketfjädrarna i resårmadrassen kommer den försäkra dig en oöverträfflig komfort och stöd natt efter natt.

Till en bra ställbar säng hör naturligtvis en motor av hög kvalitet, och det får du givetvis i Ideel Nova. Sängen har en stark och tystgående motor, som produceras av den danska verksamheten Linak. Motor och fjädrar är omgivna av en ram i massiv svensk tall. Tillsammans garanterar dessa välvalda och slitstarka komponenter sängens långa hållbarhet.


Resårmadrassen

Resårmadrassen består också av moderna pocketfjädrar av hög kvalitet, och tillsammans ger de två fjäderskikten ett omfattande stöd, som du långt ifrån finner i alla ställbara sängar. Resårmadrassen har hela sju komfortzoner istället för de vanliga fem.

Komforten är dessutom ytterligare förbättrad på grund av det elastiska och andningsbara hybridskummet, som försäkrar att fjädrarnas egenskaper utnyttjas optimalt och i extra hög grad anpassar sig efter den person som ligger i sängen.


Bäddmadrassen

Bäddmadrassen ligger överst och är därmed den madrass som du är i närmast kontant med varje gång du ligger i sängen. Därför är det också viktigt att madrassen är av riktigt hög kvalitet och kan anpassa sig efter din kropp. Här kommer inte bäddmadrassen på Ideel Nova göra någon besviken. 

Bäddmadrassen har en kärntjocklek på hela sex centimeter och det ger en väldigt komfortabel och finfördelad bäddmadrass, som garanterar en djup och ostörd nattsömn. Du har möjlighet för att välja mellan två olika material i din bäddmadrass till Ideel Nova. Antingen en Latex Lux, som har en kärna av latex, eller en Celcius Lux, som har en kärna av memory-skum.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 63 cm. (10 cm ben, 45 cm boxelevation, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Förstklassigt Möbeltyg.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 16-26 vardagar
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.