Ideel Komfort - Antracitgrå

30 195,00 kr

As low as 30 195,00 kr

 • Producerad i Danmark av danska hantverkare.
 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar.
 • 7 komfortzoner för utmärkt stöd och avlastning.
 • Latex bäddmadrass med 60 mm. kärna.
 • Danskproducerad Linak TD4 motor i bästa kvalitet.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Den danskproducerade ställbara sängen Ideel Komfort kännetecknas av sitt stilsäkra och minimalistiska uttryck. Detta har uppnåtts genom att ta bort allt överflödigt innehåll och ersätta det med mindre komponenter av högre kvalitet. Således är Ideel Komfort den ultimativa kombinationen av elegant design, hög kvalitet och inte minst utmärkt komfort.

Även om Ideel Komfort fyller mindre än vanliga ställbara sängar, så betyder det inte, att det har kompromissats med komforten. Tvärtemot. Ideel Komfort har ett fjäderskikt av moderna pocketfjädrar, som är omgivna av ett modernt hybridskum – det mest elastiska och hållbara typ av skum som produceras i Danmark. Ideel Komfort är därför lätt och elegant. Precis som ens sömn också bör vara.


Personligt stöd natt efter natt

Ideel Komfort har hela sju komfortzoner istället för de vanliga fem som i vanliga ställbara sängar. Det betyder, att du får ett mer omfattande stöd i denna säng. De sju komfortzoner sveper sig om din kropp och ser till så att du på detta vis får ett optimalt stöd och avlastning, vilket försäkrar dig en djupare nattsömn. Ju bättre stöd du får, ju mindre tvingas du att rätta till din position under natten. I Ideel Komfort är du därmed garanterad en mer fulländad nattsömn.


Ideel Komfort har tre madrasskikt och en motor. De skapar tillsammans de mest optimala förutsättningarna för en säng, som ger ett omfattande och personligt stöd. Nedanför kan du läsa mer om sängens uppbyggnad och de enkla komponenter, den består av.


Botten och sängens ställbara komponenter

Ideel Komfort är utrustad med en danskproducerad motor. Denna ger dig möjlighet för att ställa in madrassens lutning ytterligare efter dina personliga behov, så att du får det stöd som du har behov för. Runt omkring motorn och fjädrarna är en solid träram på 10 centimeter, som är med till att säkra sängens långa hållbarhet.

Resårmadrassen

Omkring pocketfjädrarna finns det ett hybridskum, som är designat för att vara både stöttande och temperaturreglerande. Skummet samarbetar med resårmadrassens fjädrar, och det är just detta samarbete, som försäkrar att fjädrarna sveper sig om din kropp och ger en optimal avlastning. Hybridskum bidrar dessutom till en sund miljö i sängen, då det är ventilerande och transporterar bort eventuell fukt från madrassen.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är det översta madrasskiktet på Ideel Komfort och därmed också den madrass som din kropp är i direkt kontakt med, varje gång du ligger i sängen. Det är därför också viktigt att bäddmadrassen är av hög kvalitet, så att din kropp får det nödvändiga stöd den har behov för. Bäddmadrassen till Ideel Komfort har en kärnhöjd på hela sex centimeter istället för de vanliga fyra. Du är därför garanterad en bäddmadrass, som i hög grad kan anpassas efter din kropps konturer och personliga liggställning.

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 55cm
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 55 cm. (19 cm ben, 10 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220 pocketfjädrar pr. m2.
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Premium Möbeltyg.
Stoppning 25 mm. Hybridskum.
Ram 10cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 16-26 vardagar
Kolli 7 st.
Typ Ställbar säng 180x210

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.