Ideel Komfort - Sand

9 999,00 kr

As low as 9 999,00 kr

 • Sandfärgad ramsäng producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar.
 • 7 komfortzoner för utmärkt stöd och avlastning.
 • Dubbelt fjäderskikt ger unik tryckavlastande effekt.
 • Valfri Bäddmadrass (60mm kärna) i kvalitetsöverdrag.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Ramsängen Ideel Komfort är en komfortabel, enkel och långtidshållbar säng. Motsatt till vanliga ramsängar har Ideel Komfort hela sju komfortzoner istället för de vanliga fem. Du är därmed garanterad en optimal avlastning och stöd, när du lägger dig i den danskproducerade Ideel Komfort. Ramsängen skiljer sig dessutom från andra ramsängar genom att ha högre ben, vilket ger sängen både ett lätt och elegant uttryck, och samtidigt ger möjlighet för förvaring under sängen.

Att sängen är praktisk betyder dock inte, att det har kompromissats med komforten. Tvärtemot. Ideel Komfort har uppnått sin minimalistiska design genom att allt överflödigt innehåll har tagits bort och ersatts med mindre komponenter av högre kvalitet. Det har installerats ett dubbelt fjäderskikt i ramsängen, vilket försäkrar ett omfattande stöd varje natt.


Praktisk komfort

Ramsängen i Ideel Komfort har sju komfortzoner och är uppbyggd med moderna pocketfjädrar, som ger ett personligt och omfattande stöd. Var enkel fjäder agerar oberoende av de andra fjädrarna, och det betyder, att du får stöd precis där du har som mest behov för det. Madrassen absorberar din vikt och typiska tryckpunkter så som nacke, skuldra och höfter får stöd i förhållande till dina personliga behov. Det betyder, att din sömn kommer bli ostörd i en långt högre grad än vanligt, då du inte längre kommer vara tvungen till att vakna upp och rätta till din liggställning under natten.


Ideel Komfort är en dubbelfjädrad ramsäng. Det medföljer en valfri bäddmadrass, och sängen består därmed av två madrasskikt, som tillsammans garanterar dig ett omfattande stöd. Nedanför kan du läsa mer om sängens uppbyggnad och de komponenter som den består av.Træräm

Ramen utgör fundamentet för varje bra och hållbar säng. Det är träramen, som håller madrassen på plats, och en solid träram är därmed också utgångspunkten för en solid komfort. Ideel Komfort har en träram på hela 14 centimeter, vilket både understryker sängens långa hållbarhet och utmärkta stöd.

Ramsängen

Ramsängen är sängens primära komfortskikt, och i Ideel Komfort består den av ett dubbelt fjäderskikt samt en stoppning av elastiskt och andningsbart hybridskum. Hybridskum är känt för sin elasticitet, och tillsammans med det dubbla fjäderskiktet kommer madrassen svepa sig om din kropp och se till för en optimal komfort och avlastning. Din nacke och dina skuldror har behov för ett annat stöd än din ländrygg, och av just denna anledning har Ideel Komfort sju komfortzoner istället för de vanliga fem, vilket är med till att försäkra den bästa möjliga komfort.

Bäddmadrassen

Det översta madrasskiktet i Ideel Komfort är bäddmadrassen, och din kropp kommer vara i direkt kontakt med detta, varje gång du ligger i sängen. Det är därför det också är viktigt att inte kompromissa med komfortnivån i bäddmadrassen, vilket också är anledningen till, att du i Ideel Komfort får en bäddmadrass med en kärnhöjd på hela 6 centimeter. Vanliga bäddmadrasser har oftast en kärnhöjd på 4 centimeter, och med bäddmadrassen till Ideel Komfort är du därmed säkrad ett optimerat stöd och komfort. Samtidigt är den tjockare kärnan också med till att förlänga bäddmadrassens levnadstid.

Specifikation av

 • Storlek 90x200 cm.
 • Höjd Totalt: 61 cm.
Mer information
Höjd 61 cm. (19 cm ben, 34 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220 / 220
Kolli 4 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Premium møbelstof
Stoppning 25mm hybridskum
Ram 14 cm Träram
Leveranstid 12-20 vardagar
Typ Ramsäng 90x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.