Ideel Harmoni

20 990,00 kr

As low as 20 990,00 kr

 • Dansk producerad kvalitetssäng.
 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar.
 • 5 Komfortzoner med individuella pocketfjädrar.
 • 15 års garanti på ram och fjäderproblem.
 • Bäddmadrass (40mm kärna) i kvalitetsöverdrag.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

En bra ställbar säng är alltid uppbyggd på sunda råmaterial. Därför har den ställbara sängen Ideel Harmoni en träram av massiv svensk tall. Denna träram utgör sängens grundskikt och den är avgörande för den höga komfortnivån, som du kommer uppleva i Ideel harmoni. Denna ställbara säng är producerad till dig, som varken önskar att kompromissa med kvalitet eller komfort. Komfort, funktionalitet och design bör alltid prioriteras, och det gör dem i Ideel Harmoni.

Ideel Harmoni skiljer sig från den vanliga ställbara sängen på flera områden. Denna ställbara säng har högre ben, vilket ger den ett exklusivare utseende. De högre benen ger också mer plats, och på så vis anpassar sig sängen enkelt efter varje sovrum. Vi har också gett extra plats till komforten i Ideel Harmoni. Sängen har tre madrasskikt, fem komfortzoner och hela 220 pocketfjädrar per m2, och du kommer snabbt uppleva, att detta ger dig den ideella nattsömnen.


Den ideella nattsömnen

Man sover bättre i en bra säng. Därför består det viktigaste komfortskiktet i Ideel Harmoni av en vändbar resårmadrass med fem komfortzoner. Denna resårmadrass har en kärna av 220 pocketfjädrar per m2, och det är just denna moderna fjäder, som skapar grundskiktet för din förbättrade nattsömn. Fjädrarna anpassar sig efter din liggställning och kroppsbyggnad, och ger på så vis ett personligt och omfattande stöd. Hela natten.  


Det är många fördelar med en ställbar säng. Det viktigaste är, att du kan sova gott i din säng, men en ställbar säng kan vara komfortabel på flera sätt. Du kan använda den till att läsa, sitta, vila och se film i, och just därför väljer många en ställbar säng. Nedanför kan du läsa mer om, hur sängens tre madrasskikt tillsammans förbättrar din liggställning och nattsömn.
 

Ställbarhetskomponenter

Kvaliteten på ställbarhetskomponenterna utgör den viktigaste beståndsdelen av sängen. Därför har Ideel Harmoni en träram av massiv svensk tall. Den massiva träramen har en tjocklek på 10 centimeter, och denna solida plattform skapar ett solitt och hållbart grundskikt för din nattsömn. Av samma anledning ger vi fem års garanti på sängens motor och hela 20 års garanti på ram- och fjäderproblem i denna säng. Du kommer uppleva, att Ideel Harmoni utgör ett sunt och komfortabelt grundskikt för din nattsömn i många år framöver.

Resårmadrass

Det är alltid viktigt, att sängens resårmadrass är av hög kvalitet. Denna madrass utgör sängens primära komfortskikt, och har därför en kärna av 220 pocketfjädrar per m2. Dessa fjädrar är omgivna av en stoppning av polyeterskum. Detta skum är både hållbart och komfortabelt, och den bidrar till sängens höga komfortnivå. Direkt när du lägger dig i Ideel harmoni kommer du uppleva, att den skapar en sund och behaglig ram för din nattsömn. Natt efter natt.

Bäddmadrass

När du använder din säng, kommer du alltid vara i kontakt med dess bäddmadrass. Detta är sängens översta madrasskikt, och därför är det viktigt, att denna madrass är både hållbar och komfortabel. För att försäkra detta har bäddmadrassen till Ideel Harmoni en latexkärna på fyra centimeter, som ger ett elastiskt stöd och progressiv komfort.

Specifikation av

 • Storlek 160x200 cm.
 • Höjd Totalt: 53 cm.
Mer information
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll HB12 Trådlös
Höjd 53 cm. (19 cm ben, 10 cm botten, 18 cm madras, 6 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220 pocketfjädrar pr. m2.
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Möbeltyg med kuvertsömnad.
Stoppning 25 mm. Polyeterskum.
Ram 10cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 16-26 vardagar
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 160x200
Downloads till Ideel Harmoni
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.