Ideel Harmoni

14 295,00 kr

As low as 14 295,00 kr

 • Kontinentalsäng producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar.
 • 5 Komfortzoner med individuella pocketfjädrar.
 • Ideel serien är dansk designad samt producerad.
 • Latex bäddmadrass med 40mm kärna.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Ideel Harmoni är en säng med ett elegant uttryck och hög komfortnivå. Den är producerad till dig, som varken önskar att kompromissa på kvalitet eller komfort. Här på Bättre Nätter fokuserar vi på, att komfort, funktionalitet och design ska gå samman i en högre enhet. Det gör det i Ideel Harmoni. Med denna säng har vi lagt till en kontinentalsäng i vårt sortiment, som har producerats med en känsla för detalj, och som ger dig det optimala helhetsintrycket, när du kliver in i sovrummet.

Kontinentalsängen Ideel Harmoni skiljer sig från ordinära kontinentalsängar på flera områden. Den har högre ben, vilket ger sängen ett lättare och exklusivare uttryck. I Ideel Harmoni har vi tagit bort allt överflödigt innehåll och ersatt det med mindre komponenter av högre kvalitet. Detta ger extra plats som gör det möjligt att ha de högre benen utan att sängen i sin helhet blir allt för hög. Även om Ideel harmoni fyller mindre än andra modeller så betyder det dock inte att vi har kompromissat med komforten. Tvärtemot. Du kommer uppleva, att sängens tre madrasskikt, fem komfortzoner och hela 220 pocketfjädrar per m2 ger dig den ideella nattsömnen.


Den ideella nattsömnen

Sängens vändbara resårmadrass med 5 zoner är din utgångspunkt för en god nattsömn. Den är uppbyggd av 220 pocketfjädrar per m2, vilket ger din kropp ett omfattande stöd. Fjädrarna anpassar sig efter din kroppsbyggnad och ger dig stöd där du väger som mest. Denna smarta fördelning av din kroppsvikt försäkrar, att var enkel fjäder inte pressas onödigt mycket. Därför erbjuder vi också hela 20 års garanti på fjäder och ram problem i Ideel Harmoni. 


En bra kontinentalsäng är både komfortabel och väldesignad. Ideel harmoni har tre madrasskikt, som inte endast har ett inflytande på utseendet, men också på sängens höga komfortnivå. Nedanför kan du läsa mer om, hur sängens tre madrasskikt tillsammans förbättrar din liggställning och nattsömn.

Ramsängen

Denna madrass utgör sängens nedersta komfortskikt. Det är viktigt, att ramsängen skapar en sund plattform och ram för din nattsömn. Därför har ramsängen i Ideel harmoni en träram av massiv trä, med en tjocklek på 8 centimeter. Denna solida plattform skapar ett sunt och hållbart grundskikt för din nattsömn. Av samma anledning ger vi hela 20 års garanti på ram problem i ideel Harmoni.

Resårmadrassen

Denna madrass är sängens viktigaste komfortskikt. Resårmadrassen har moderna pocketfjädrar i kärnan, som ger ett individuellt anpassat stöd och anpassar sig efter din liggställning. Oavsett hur mycket du rör dig under natten. Omkring fjädrarna finns det hållbart och komfortabelt polyeterskum, som bidrar till sängens höga komfortnivå. Du kommer att uppleva, att Ideel Harmoni förbättrar din nattsömn från första gången du använder den och många år framöver. 

Bäddmadrassen

Denna madrass är den primära kontaktytan på din säng. Den samarbetar med de underliggande madrasserna och förbättrar på så vis din komfort. Utöver detta så tar bäddmadrassen den största delen av slitaget, därför är det viktigt, att denna är av hög kvalitet. Den medföljande bäddmadrassen till Ideel Harmoni har en kärna av latex, som ger ett elastiskt stöd och progressiv komfort. Latex är dessutom ventilerande, och därför kommer du uppleva direkt, att din nattsömn kommer vara behaglig och väsentligt förbättrad.  

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 64 cm. (19 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220 fjädrar per m2
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Premium möbeltyg
Stoppning 25mm polyeterskum
Ram 8 cm Träram
Garanti 20 års garanti på ram- och fjäderbrott
Downloads till Ideel Harmoni
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.