Hermod - Twist Granite - Ljusgra

23 270,00 kr

As low as 23 270,00 kr

Leveranstid 29-41 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Hermod bäddsoffa från danska Innovation
 • Stilren och luxuös design
 • Pocketfjädrar för optimal Komfort
 • Mäter 160x200 centimeter i utfällt tillstånd
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Bäddsoffan Hermod är en bäddsoffa med en exklusiv design och en väldigt hög komfortnivå. Möbeln är utrustad med de samma pocketfjädrar som våra sängar, och detta garanterar en komfortnivå som är väsentligt högre än i vanliga bäddsoffor. Här på Bättre Nätter vill vi gärna göra oss av med bäddsoffans skamfilade rykte, som oftast är ett resultat av en möbel som varken är säng eller soffa till fullo. Detta är inte fallet med bäddsoffan Hermod, som med sin eleganta design och höga komfortnivå försäkrar dig en stilfull möbel, som till fullo kan användas både som soffa och som säng.

Denna bäddsoffa är designad av danska innovation, som har sin bas i Randers. Här har man sedan 1971 producerat möbler, och detta är din garanti för att Hermod är en kvalitetsprodukt. I utfällt tillstånd fyller Hermod 160x200, och bäddsoffan är därför särskilt passande som dubbelsäng. Bäddsoffans eleganta design innebär, att den i hög grad är passande till att användas i både vardagsrummet, gästrummet eller i lägenheten. Det är som sagt installerat pocketfjädrar i bäddsoffans handsydda madrass, och dessa ger bäddsoffan sin karaktäristiska komfort, när du använder den till att sova på. Pocketfjädrarna garanterar dessutom, att du kan sova på sängen varje natt.

Om du önskar att använda Hermod som en säng så rekommenderar vi, att du köper till en bäddmadrass. Detta kommer först och främst minska slitaget på bäddsoffan, så att tyget behåller sin glans i många år framöver. Därefter så kommer en bäddmadrass även förbättra komforten, precis som på en säng, vilket vi rekommenderar. I videon nedanför kan du se hur lätt bäddsoffan fälls ut och in igen, och du kan dessutom se bäddsoffans exakta mått på illustrationen nedanför. Om du har frågor, så tveka inte med att kontakta våra duktiga medarbetare i livechatten i högra hörnet på hemsidan. Utöver detta så kan vi också kontaktas på mailadressen kontakt@battrenatter.se

Specifikation av Hermod - Twist Granite

 • Storlek 160x200 cm.
Mer information
Leveranstid 29-41 vardagar
Höjd 41 cm.
Dimensioner L: 214cm, B: 108cm, H: 84cm
Funktioner Armstöd, Rygginställning
Säng storlek Dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 565 - Twist Granite
Typ Sovesofa

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.