Haven - Blå

Leveranstid 17-25 vardagar
Fasthed
Sengegavl Läs mer
+
Ben
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Haven: En sann sängkompis

Haven: En sann sängkompis

Denna ställbara säng är lite av en dröm i sig själv. Här får du allt du kan och ska förvänta dig av en kvalitetssäng. Haven är en av våra nyaste sängar som har skapats med hjälp av hållbara val. Här finns en stilig, elegant design i ett modernt uttryck som varje skandinav kan förälska sig i. Det gör sängen till en perfekt och bekväm sovstation till det moderna hemmet där kvalitet, dansk design och gröna materialval är viktiga parametrar.

En zzz-säker bäddmadrass

En zzz-säker bäddmadrass

Varje natt är du i direktkontakt med din bäddmadrass och därför är Havens bäddmadrass både bekväm och tillverkad av hälsosamma material. Den Svanenmärkta bäddmadrassen har en kärna av latex som är tillverkad med den högteknologiska SonoCore-metoden. För dig innebär det att du får en bäddmadrass med en så jämn och elastisk yta som möjligt, som stöttar din kropp och ger dig en trygg resa till drömlandet. Bäddmadrassens överdrag är ett Rönd-överdrag som har fått en naturlig antibakteriell behandling som är skonsam mot huden. Du kan därför vara säker på att oönskade bakterier inte överlever i sängen och att du har en bra sovmiljö.
En optimal resårmadrass

En optimal resårmadrass

Den absolut största huvudrollen går till resårmadrassen, när vi ska välja vilken madrass som har störst betydelse för en god nattsömn. Resårmadrassen i Haven skulle kunna nomineras till flera fina priser. Den består av pocketfjädrar som är indelade i 7 bedre™ komfortzoner och omringas av en smidig latexstoppning som är Svanenmärkt. Det ger dig den perfekta utgångspunkten för att skapa en bekväm och allergivänlig plats att sluta ögonen på.
En felfri sängmotor

En felfri sängmotor

Ett viktigt kriterium för en ställbar säng är en stark och effektiv motor. Det får du i Haven. Vi har gått samman med den danska tillverkaren Linak som är experter på att utveckla tysta och effektiva sängmotorer. Omkring motorn är det en 20 centimeter tjock träram i massivt, svenskt furu. Tillsammans med resten av sängen ger den din sömn en solid inramning i många år framöver.
Svanenmärkt – för din hälsas skull

Svanenmärkt – för din hälsas skull

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På denna säng har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Hälsosam sömn gör skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening till både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Haven

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Haven. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.

Specifikation av Haven

 • Storlek
  Storlek 140x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 65 cm.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 65 cm. (19 cm ben, 20 cm botten, 19 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Tyg Textil av mer än 100 återvinningsbara plastflaskor
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 30 mm Mayan Pulse
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 17-25 vardagar
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 140x200
Motor Linak TD5 Standard

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor av världsklass

En motor av världsklass

Motor utvecklad av de ledande producenterna på marknaden.

Den rätta komforten

Den rätta komforten

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger möjligheten för ett individuellt stöd.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad, Svanenmärkt och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur