Haven Natural - Beige

BF - DK, NO, SE, FI
Rea

21 999,00 kr

As low as 21 999,00 kr Tidigare pris 44 990,00 kr

Leveranstid 40-50 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 40-50 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Svanenmärkt Top
Gratis fasthetsbyte
7 bedre™ komfortzoner

Haven Natural: En direkt biljett till drömlandet

Haven Natural är en av våra nyaste sängar, men den är uppbyggd av våra välkända och hållbara komponenter. Här får du en ställbar säng där oslagbar komfort och hållbarhet har genomsyrat alla beslut som har tagits i tillverkningen. Det gäller både för den tidlösa, klassiska designen och för de material som den består av inifrån och ut. Inte minst den slitstarka motorn. Haven Natural passar in i varje modernt hem och sovhjärta.

En sund och grön bäddmadrass

Att sova är något av det mest naturliga som vi människor kan göra. Varför inte göra det i så naturliga omgivningar som möjligt? Bäddmadrassen på Haven Natural är Svanenmärkt och har en 100% naturlig latexkärna. Den är allergivänlig, andningsbar och ger dig precis den komfort som din kropp behöver. Den är tillverkad med den unika SonoCore-metoden för att få en så jämn och slitstark yta som möjligt. Kort sagt: Bäddmadrassen sätter pricken över i:et på både sängen och din sömn.
En sund och grön bäddmadrass
En stöttande resårmadrass

En stöttande resårmadrass

Resårmadrassen är det viktigaste komfortlagret i den ställbara sängen. Därför har vi också valt en resårmadrass till Haven Natural som du lätt kan alliera dig med. Den består av pocketfjädrar som är indelade i 7 bedre™ komfortzoner och som därför tar hand om din kropps konturer och stöttar dig. Omkring fjädrarna hittar du en 30 mm tjock Mayan Pulse-stoppning, som är Svanenmärkt och extremt andningsbar samt elastisk. Den bidrar både till din komfort och sängens långa levnadstid, så att du har en sann sängkompis i flera år framöver.

Solida ställbara komponenter

En solid ställbar säng kräver en solid sängmotor. Det hittar du i Haven Natural, som har försetts med en av toppmodellerna från den danska tillverkaren Linak. Motorn är tyst och hjälper dig på ett elegant sätt att hitta rätt sovställning. För att förlänga sängens levnadstid och fullända designen är sängen inramad av en 20 centimeter tjock träram i massivt, svenskt furu. Med Haven Natural har du alltså de optimala förutsättningarna för att stänga ögonen och låta drömmarna ta över.
Solida ställbara komponenter

Stäng ögonen med gott samvete

Mayan Pulse är den mest miljövänliga bäddmadrassen på marknaden. Naturlatexen tappas från trädet Hevea Brasiliensis som är en av världens viktigaste förnybara resurser. Trädet har en suverän fotosyntes jämfört med andra träd i regionen. Med en tapptid på ca. 400 dagar så når trädet att absorbera stora mängder co2.

350

kg co2 tas bort från atmosfären i utvinnandet av latex till en 180x200 Mayan Pulse bäddmadrass.

30

år kan gummiträdet Hevea Brasiliensis användas på ett hållbart sätt.

Svanenmärkt – för din hälsas skull

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På denna säng har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass och Svanenmärkt stoppning omkring fjädrarna. Hälsosam sömn gör skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening till både dig och oss.
Svanenmärkt – för din hälsas skull

Ofta ställda frågor till Haven Natural

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Haven Natural. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid – för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss får du alltid 100 nätter att prova den. Ditt sovrum är vårt showroom. Sover du inte bra kan du byta fasthet eller returnera sängen gratis under provperioden.
100 nätters prövotid – för din trygghet

Specifikation av Haven Natural

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 66 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 17 cm madrass, 9 cm bäddmadrass)
Tyg Textil av mer än 100 återvinningsbara plastflaskor
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 30 mm Mayan Pulse
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 40-50 vardagar
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 180x200
Motor Linak TD5 Standard

Är en elevationssäng rätt för dig?

Vår elevationssäng är den flexibla vägen till fantastiska nätter och välutvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor i världsklass

Motorn är utvecklad av de ledande tillverkarna på marknaden.

Helt rätt komfort

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger individuellt stöd.

Märken som garanti

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och har testat fritt från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.