Haven - Brun

Leveranstid 17-25 vardagar
Fasthed
Fasthed
Sengegavle
+
Ben
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Haven: En sann sängkompis

Haven: En sann sängkompis

Denna kontinentalsäng är lite av en dröm i sig själv. Här får du allt du kan och ska förvänta dig av en kvalitetssäng. Haven är en av våra nyaste sängar som har skapats med hjälp av hållbara val. Här finns en stilig, elegant design i ett modernt uttryck som varje skandinav kan förälska sig i. Det gör sängen till en perfekt och bekväm sovstation till det moderna hemmet där kvalitet, dansk design och gröna materialval är viktiga parametrar.

En zzz-säker bäddmadrass

En zzz-säker bäddmadrass

Varje gång du lägger dig i sängen kommer du att vara i direktkontakt med din bäddmadrass. I Haven får du därför en bäddmadrass som både är otroligt bekväm och tillverkad av hälsosamma material. Den Svanenmärkta bäddmadrassen har en latexkärna som är tillverkad med den unika SonoCore-metoden. En metod som garanterar en enormt elastisk och andningsbar yta. Som ett extra plus är det dessutom den tillverkningsmetod som efterlämnar minst energipåverkan. Det är både bra för din sömn och vår planet. Bäddmadrassens Rönd-överdrag har fått en naturlig antibakteriell behandling som är skonsam mot huden, men som inte låter oönskade bakterier överleva i sängen.
En optimal resårmadrass

En optimal resårmadrass

Resårmadrassen har huvudrollen när det kommer till vilken del av sängen som har störst inflytande på din komfort. Vi har byggt Haven med en resårmadrass som består av pocketfjädrar som är indelade i 7 bedre™ komfortzoner. Omkring fjädrarna finns det en elastisk latexstoppning som är Svanenmärkt. De noggrant utvalda materialen i kombination ger dig de bästa förutsättningarna för en god nattsömn. Komponenternas smidighet får madrassen att forma sig efter din kropp, medan det gröna materialvalet ger dig en hälsosam, allergivänlig och trygg viloplats.
En ramsäng som ramar in din sömn

En ramsäng som ramar in din sömn

Ramsängen är sängens nedersta madrass, vars främsta uppgift är att skapa en bra grund till din sömn. Det ansvaret lever ramsängen i Haven upp till och den är solid inifrån och ut. Allt för att ge dig de bästa förutsättningarna när du ligger i sängen. Madrassens kärna består av pocketfjädrar som tillsammans med övriga madrasslager ger ett oslagbart stöd. Längst ut är ramsängen inramad av en träram på 14 centimeter i massivt, svenskt furu. Kort sagt: Haven är den säng som du alltid har drömt om.
Svanenmärkt – för din hälsas skull

Svanenmärkt – för din hälsas skull

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På denna säng har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Hälsosam sömn gör skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening till både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Haven

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Haven. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Pulse Rönd. Bäddmadrassen är tillverkad av latex som har fått en elastisk och jämn yta med hjälp av den speciella SonoCore-metoden. Överdraget runt bäddmadrassen är dessutom antibakteriellt.

 • Ja, överdraget kan tvättas i högst 60 grader.

 • Den har 220 fjädrar per m2.

 • Vi rekommenderar alltid att välja fasthet utifrån kroppsvikt och preferens. Du kan se vilken viktklass som passar till de olika fastheterna genom att klicka på dragspelsmenyn överst på sidan under "Fasthet".

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Haven

 • Storlek
  Storlek 180x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 64 cm.
 • Vikt
  Vikt 0 kg
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 17-25 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 19 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Tyg Textil av mer än 100 återvinningsbara plastflaskor
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 30 mm Mayan Pulse
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad, Svanenmärkt och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur