Haven Diamant - Grå

44 990,00 kr

As low as 44 990,00 kr

Anpassa
Lägg till i önskelista
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Svanenmärkt Top
Vårt signaturstöd
Gratis fasthetsbyte

Haven Diamant: Allt du drömmer om

Haven Diamant ger en positiv prägel på din sömn och på vår planet. Den ställbara sängen är utvecklad för att passa in i modern inredning som har plats för komfort, gediget hantverk och hållbarhet. Sängens överdrag består av 100% återanvända material för att ge dig en så hälsosam och miljövänlig sömn som möjligt - och inte minst för att ta hand om vår jord. Kombinerat med en slitstark motor får du en säng som du med gott samvete kan låta lugnet infinna sig i.

En imponerande bäddmadrass

En bra nattsömn behöver en bra bäddmadrass. Det kravet är mött till fullo med Haven Diamant, vars bäddmadrass är tillverkad med den unika SonoCore-metoden. För dig innebär det att du får en bäddmadrass som är otroligt elastisk, andningsbar och inte minst allergivänlig. Madrassens yta har behandlats med naturlig grafit, som har fantastiska värmeledande egenskaper. Överflödig värme leds bort från sängen, så att du får den optimala temperaturen och snabbare kan falla in i den tunga, återhämtande sömnen.
En imponerande bäddmadrass
En pålitlig resårmadrass

En pålitlig resårmadrass

Det är inte en självklarhet att alla vaknar pigga och fulla av energi när väckarklockan ringer. Med Haven Diamant i sovrummet är du dock på riktigt god väg. Resårmadrassen är uppbyggd med pocketfjädrar som är inbäddade i elastisk, allergivänlig och Svanenmärkt latexstoppning. Fjädrarna är indelade i hela sju komfortzoner, så att varje del av din kropp har de optimala förutsättningarna att bli avlastade på helt rätt sätt. Med resårmadrassen i Haven Diamant har du en bekväm och långvarig lösning för din nattsömn.

Effektiva ställningskomponenter

Förutsättningen för en bra ställbar säng är självklart en stabil motor. Därför har vi byggt Haven Diamant med en av de bästa motorerna från danska Linak. Den är slitstark och kan därför vara din hjälpande hand med att få rätt sovställning i många år framöver. Motorn är skyddad av en 20 centimeter tjock träram i massivt, svenskt furu som ramar in sängen på bästa sätt och fulländar uttrycket. Med Haven Diamant vågar vi lova att du kommer att uppleva komfort och kvalitet från första natten.
Effektiva ställningskomponenter
Svanenmärkt – för din hälsas skull

Svanenmärkt – för din hälsas skull

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På denna säng har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass och Svanenmärkt stoppning omkring fjädrarna. Hälsosam sömn gör skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening till både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Haven Diamant

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Haven Diamant. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid – för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss får du alltid 100 nätter att prova den. Ditt sovrum är vårt showroom. Sover du inte bra kan du byta fasthet eller returnera sängen gratis under provperioden.
100 nätters prövotid – för din trygghet

Specifikation av Haven Diamant

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 66 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 17 cm madrass, 9 cm bäddmadrass)
Tyg Textil av mer än 100 återvinningsbara plastflaskor
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 30 mm Mayan Pulse
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 180x200

Är en kontinentalsäng rätt för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och välutvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasslager

Tre madrasslager ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Det rätta stödet

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken som garanti

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och har testat fritt från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.