Ghia - Light Blue Mixed

9 745,00 kr

As low as 9 745,00 kr

Leveranstid 29-41 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Bäddsoffan Ghia är producerad av danska Innovation, som sedan 1971 har producerat kvalitetsmöbler i hjärtat av Jylland. Ghia är en klassisk Dagbädd, och det betyder att den både kan användas till en middagstupplur, till gäster, eller endast till vanlig avslappning. Bäddsoffan mäter 90x210 cm i utfällt tillstånd, och det betyder att möbeln passar bäst som en enkelmanssäng. Av samma orsak kan Ghia vara fördelaktig att använda i lägenheten, där det kanske är begränsat med utrymme. Bäddsoffan är en multifunktionell möbel, och om du ska använda lite extra plats, så är Ghia det helt rätta valet för dig.

Det är ingen tvekan om, att det är soffans skarpa design samt multifunktionella egenskaper, som har gjort Ghia populär. Bäddsoffans madrass är handsydd här i Danmark, och i den har det installerats samma pocketfjädrar som vi använder i våra sängar. Det betyder, att du kan förvänta dig en hög komfortnivå i denna bäddsoffa, både när du använder möbeln som soffa och som säng. Om du ska använda Ghia som säng till vardag, så rekommenderar vi att du investerar i en bäddmadrass. Detta kommer minska eventuellt slitage på soffan, och utöver kommer det också förbättra din liggkomfort.

Bäddsoffan Ghia kan fås i hela fem olika överdrag. Utöver detta har vi på Bättre Nätter ett brett urval av specialtextiler, som du kan få till din bäddsoffa mot en lite längre leveranstid. Ghia har en karaktäriserad ram av krom, och det är dessutom möjligt att både höja och sänka båda ändar av bäddsoffan, så att dessa kan fungera som armstöd. Soffkuddarna på ovanstående bild följer naturligtvis med vid köp av bäddsoffan, och är alltid i matchande överdrag med soffan. Har du ytterligare frågor, så tveka inte med att skriva eller ringa till oss.

 

Des: 525 Mixed Dance Light Blue   Des: 551 Leather Look Brown Faunal      

* Des. 525 Mixed Dance Light Blue (Bild 1), Des. 551 Leather Look Brown Faunal (Bild 2)

Specifikation av Ghia - Light Blue Mixed

 • Storlek 80x200 cm.
 • Vikt 48.6 kg
Mer information
Leveranstid 29-41 vardagar
Kolli 2 st.
Höjd 68 cm.
Dimensioner L: 210, B: 90cm, H: 68cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Enkelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 525 - Mixed Dance Light Blue
Typ Bäddsoffor 80x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.