Dublexo - Twist Charcoal - Ljusgra

11 130,00 kr

As low as 11 130,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Dublexo Bäddsoffa från danska Innovation
 • Unikt splitback system
 • Minimalistisk & tidslös design
 • Hög liggkomfort tack vare pocketfjädrar
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Dublexo är en stilfull bäddsoffa med en helt speciell design från danska företaget Innovation. Denna bäddsoffa har en multifunktionell och enhetlig design, som är perfekt, när det dåligt med utrymme. Dublexo är upplagd som gästsäng, till den studerande eller till barnrummet. Vi garanterar, att Dublexo är mer än den vanliga bäddsoffan.

Allt för många återförsäljare säljer bäddsoffor, som varken är särskilt sköna att sitta eller sova i. Hos Bättre Nätter vill vi gärna förbättra din nattsömn, och vi är trötta på halvhjärtade lösningar när det kommer till bäddsoffor. I vanliga bäddsoffor utgörs madrassen endast av en skumkärna, men den har vi tagit bort och istället installerat en madrass med pocketfjädrar. Madrassen är handsydd i Danmark och fjädertypen är densamma som används i våra sängar. Det betyder, att du garanteras en sund och behaglig nattsömn i våra bäddsoffor.

Pocketfjädrarna anpassar sig efter din vikt och liggställning, och du får på så vis ett personligt stöd som man aldrig skulle uppleva i en bäddsoffa med skumkärna. Dublexo är 115 centimeter bred, vilket betyder att den passar som en liten dubbelsäng. Du kan se bäddsoffans exakta mått nedanför. Om du har gäster som övernattar, så kan bäddsoffan enkelt användas av två. Om du är ensam, så finns det massor av plats att breda ut sig på. Bäddsoffan är enkel att fälla ut och fälla ihop igen, vilket illustreras i videon i botten av sidan.

Komfort och god nattsömn

Du kan förvänta dig att sova mer än bra i bäddsoffan Dublexo. Den handsydda madrassen är ett uttryck för den mildhet och omsorg som har berikat produktionen, och detta är din garanti för en hög kvalitet och lång levnadstid. Dublexo kan köpas med en tillhörande stol, som visas på bilden i toppen.

Vi rekommenderar dessutom, att man investerar i en bäddmadrass till sin nya bäddsoffa. En bäddmadrass är en bra idé, då den först och främst kommer förlänga levnadstiden på din bäddsoffa betydligt. Bäddmadrassen kommer vara den primära kontaktytan, och det betyder att själva bäddsoffan utsätts för mindre slitage. Dessutom så kommer en bäddmadrass också resultera i en förbättrad komfort. Detta är något vi bara kan rekommendera.

Om du har frågor om Dublexo, dess stol eller bäddmadrasser, så tveka inte på att kontakta oss. Skriv till oss i chatten, eller slå oss en signal. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Mått på Dublexo Stol: 90 x 115 cm

Mått på Dublexo Bäddsoffan: 115 x 210 cm
 

Specifikation av Dublexo - Twist Charcoal

 • Storlek 115x210 cm.
 • Vikt 61.39 kg
Mer information
Leveranstid 21-29 vardagar
Kolli 2 st.
Höjd 79 cm (sitthöjd: 40 cm)
Dimensioner L: 210cm, B: 115cm, H: 79cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Liten dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 563 - Twist Charcoal
Typ Bäddsoffor
Downloads för Dublexo - Twist Charcoal
Dublexo Samlemanual.pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.