Dreams Memory K60 - Specialmått

2 900,00 kr
Leveranstid 45-55 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Kvalitetsbäddmadrass i specialmått.
 • Kärna av memory-skum på hela 6 cm.
 • Få upplevelsen av att sjunka ner i madrassen.
 • Komfortskikt av fibervadd.
 • Generellt behaglig liggkomfort hela natten.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Har du alltid drömt om en bäddmadrass med de helt perfekta måtten till sovplatsen i sommarhuset eller husvagnen så har du kommit till den rätta produkten. Här kan du nämligen enkelt, snabbt och billigt beställa vår bäddmadrass Comfort Dreams K60 i den önskade längd och bredd.

Med en bäddmadrass i specialmått så slipper du för att bli irriterad över en bäddmadrass som antingen är lite för lång, för kort eller bara för bred. Utöver detta är du med en bäddmadrass försäkrad ett extra skikt av komfort och stöd när du ligger i din säng.

Mjukt memory-skum

När du väljer vår bäddmadrass Comfort Dreams K60 så får du en bäddmadrass med en kärna av memory-skum på hela 6 cm.

Memory-skum är mjukt och det kännetecknas av att det formar sig efter din kropp. Madrassen mjukgörs speciellt omkring de punkter där det är extra mycket kroppsvärme. Därmed ger memory-skum en annorlunda komfortupplevelse jämfört med en latexkärna. Detta för att det är en fastare typ av skum. 

Valet omkring en madrass i memory-skum kommer oftast vara en personlig preferens då du kommer få upplevelsen av att sjunka ner i madrassen.

Om du har det varmt om natten så rekommenderar vi som utgångspunkt en bäddmadrass av latex, då det avleder värmen bättre än memory-skum.

Behaglig komfort

Förutom den tjocka kärnan av memory-skum består bäddmadrassen av ett komfortskikt av fibervadd som hjälper till att ge en mjuk och behaglig känsla när du lägger dig. Det är viktigt för den samlade komfort- och sömnupplevelsen. Detta för att bäddmadrassen är den del av sängen som din kropp alltid kommer vara i direkt kontakt med.

Det är dessutom möjligt att ta av överdraget och tvätta det, vilket ger dig möjlighet för en ren och sund sovmiljö – även efter en längre tid.

Specifikation av Dreams Memory K60 - Specialmått

 • Vikt 15 kg
Mer information
Leveranstid 45-55 vardagar
Höjd 10 cm.
Kärna Memory Foam
Garanti 5 års garanti
Tvättråd Upp till 60 °C

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.