Dreams Latex K50 - Specialmått

3 000,00 kr
Leveranstid 45-55 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • En specialsydd bäddmadrass.
 • Andningsbar latexkärna på 5 cm.
 • Ideal på tvärs av alla viktklasser.
 • Byt sovställning enkelt med en fast bäddmadrass.
 • Mjuk och behaglig komfort.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Har du alltid drömt om en bäddmadrass som har de helt rätta måtten till sängen i sommarhuset eller husvagnen? Så har du kommit till det rätta stället. 

Här är det nämligen möjligt att skräddarsy en bäddmadrass som passar just till dina önskningar och behov. Överst på sidan anger du endast vilken längd och bredd som du önskar din nya bäddmadrass i. Därefter visas priset.

Det har alltså aldrig varit enklare – eller för den sakens skull billigare – att få en skräddarsydd bäddmadrass. Dessutom slipper du för att gå på kompromiss med kvalitet och komfort.

En fast och andningsbar latexbäddmadrass

Dreams Latex K50 gömmer på många fördelar som kan vara svåra att se med blotta ögat. Först och främst består bäddmadrassen av en latexkärna, vilket försäkrar dig ett behagligt sömnklimat hela natten. Detta för att bäddmadrasser i latex är väldigt andningsbara och allergivänliga. 

Latex är dessutom en väldigt fast typ av skum och därför är bäddmadrassen passande på tvärs av alla viktklasser då madrassen helt naturligt ”trycker” tillbaka och därmed ger ett optimalt stöd.

Sist men inte minst är latexkärnan på hela 5 cm, vilket försäkrar optimal effekt, stöd och komfort när du ligger i din säng. Kärnan kan dessutom tas ut ur överdraget och tvättas, precis som att det är möjligt att tvätta själva överdraget.

Mjuk och behaglig komfort

Utöver latexkärnan består bäddmadrassen av ett komfortskikt av fibervadd som hjälper till att ge en mjuk och behaglig känsla när du lägger dig. Det är viktig för den samlade komfort- och sömnupplevelsen. Detta för att bäddmadrassen är den del av sängen som din kropp alltid kommer var i direkt kontakt med. 

Vår Dreams Latex K50 är alltså ett idealt val för dig som vägrar att gå på kompromiss med kvaliteten, komforten och den goda nattsömnen. 

Har du frågor om vår bäddmadrass i specialmått så tvivla inte. Vi sitter redo till att hjälpa dig på både telefon, mail och vår chatt som du finner i nedersta högra hörnet på vår hemsida.

Specifikation av Dreams Latex K50 - Specialmått

 • Vikt 15 kg
Mer information
Leveranstid 45-55 vardagar
Höjd 9 cm.
Kärna Latex
Kärnhöjd 5 cm.
Garanti 5 års garanti
Tvättråd Upp till 60 °C

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.