Cubed 140 Plus - Elegance Green

13 570,00 kr
Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Luxuös Bäddsoffa från danska Innovation.
 • Cubed Plus kommer med skummadrass och stilfullt tyg.
 • Funktionell, praktisk och väldigt platsbesparande
 • Storlek: 140 x 200 cm.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Cubed Plus är en praktisk och elegant bäddsoffa från vår danska producent, Innovation. Bäddsoffan är en multifunktionell möbel, men hos många återförsäljare får du endast en soffa med en liten möjlighet för att sova gott. Detta är inte fallet hos Bättre Nätter. Vi vill inte endast erbjuda dig en halv soffa och en halv säng, utan vill däremot ge dig en riktigt god sömnupplevelse. Vi erbjuder därför endast bäddsoffor som både är behagliga att sitta i och komfortabla att sova i, och detta är Cubed Plus.

Våra bäddsoffor är både en soffa och en säng till fullo. I Cubed Plus är det installerat en skumkärna i den handsydda madrassen. Madrassen produceras med den största möjliga omsorg i Danmark, och den danska kvaliteten är din garanti för en solid och långtidshållbar produkt.  Cubed mäter 140 centimeter i bredden när den är utfälld, och därför passar denna bäddsoffa särskilt bra som dubbelsäng. Om du bor i lägenhet eller ska använda en bäddsoffa till gäst-och barnrummet, så rekommenderar vi att du överväger Cubed Plus.

Bäddsoffan är en funktionell möbel, och om du har dåligt med utrymme, så kommer en Cubed Plus kunna uppfylla flera behov på en gång. Här på Bättre Nätter rekommenderar vi, att du investerar i en bäddmadrass när du köper en bäddsoffa. En bäddmadrass kommer alltid förbättra komforten, och dessutom så kommer levnadstiden på din bäddsoffa förlängas avsevärt. Cubed Plus kan fås i fyra olika färger, som alla kan ses i bilderna överst på sidan. Om du är intresserad, så kan vi också erbjuda en lång rad specialfärger, så att du kan anpassa din nya soffa till din inredning. Du kan se urvalet av specialfärger precis här. Bäddsoffans exakta mått kan dessutom ses här nedanför.

 

Des: 565 Twist Granite    Des: 524 Mixed Dance Burned Orange    Des: 528 Mixed Dance Blue    Des: 582 Leather Look Black

* Des. 565 Twist Granite (Billede 1), Des. 524 Mixed Dance Burned Orange (Billede 2), Des. 528 Mixed Dance Blue (Billede 3) og Des. 582 Leather Look Black (Billede 4), 

Specifikation av Cubed 140 Plus - Elegance Green

 • Storlek 140x200 cm.
 • Vikt 78.91 kg
Mer information
Leveranstid 21-29 vardagar
Kolli 4 st.
Höjd 66 cm (sitthöjd: 39 cm)
Dimensioner B: 140 cm, L: 200 cm, D: 104 cm, H: 66 cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Dubbelsäng
Fjädrar No-Zag Spring
sovesofa Des: 518 - Elegance Green
Typ Bäddsoffor
Downloads för Cubed 140 Plus - Elegance Green
Cubed 140 Plus Samlemanual.pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.