Cubed 140 deluxe - Specialtyg

16 175,00 kr

As low as 16 175,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Luxuös Bäddsoffa från danska Innovation.
 • Cubed 140 Deluxe kommer med fjädrar och stilfullt tyg.
 • Funktionell, praktisk och väldigt platsbesparande
 • Storlek: 145 x 200 cm.
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Cubed 140 Deluxe är en praktisk och elegant bäddsoffa från vår danska producent, Innovation. Bäddsoffan är en multifunktionell möbel, men hos många återförsäljare får du bara en soffa med dåliga möjligheter för att sova bra. Detta är inte fallet hos Bättre Nätter. Vi vill inte bara erbjuda dig en halv soffa och en halv säng, vi vill till motsatsen gärna ge dig en bra sovupplevelse. Vi erbjuder bäddsoffor som är behagliga att sitta i och komfortabla att sova i. Detta gör sig särskilt gällande i Cubed Deluxe.

Våra bäddsoffor är både en soffa och en säng till fullo. De flesta återförsäljare installerar endast en skumkärna i deras bäddsoffor, men i Cubed Deluxe är det installerat fjädrar i den handsydda madrassen. Madrassen produceras med största omsorg i Danmark, och den danska kvaliteten är din garanti för en solid och långtidshållbar produkt.

Cubed mäter 145 centimeter i bredden när den är utfälld, och därför lämpar sig denna bäddsoffa särskilt bra som dubbelsäng. Om du bor i lägenhet eller ska använda en bäddsoffa till barn-och gästrummet, så rekommenderar vi att du överväger Cubed. Bäddsoffan är en funktionell möbel, och om du har dåligt med plats, så kommer en bäddsoffa kunna uppfylla flera behov på en gång.

Bättre sömn i en bäddsoffa

Hos Bättre Nätter rekommenderar vi generellt, att man investerar i en bäddmadrass när man köper en ny säng eller bäddsoffa. En bäddmadrass kommer alltid förbättra komforten, och utöver detta så kommer även levnadstiden på din bäddsoffa förlängas avsevärt. Bäddmadrassen kommer vara den primära kontaktytan, och därför kommer denna då även utsättas för den största delen av slitaget. En bäddmadrass är billigare att byta ut än själva bäddsoffan, och därför rekommenderar vi denna konstellation.

Cubed Deluxe kan fås i fyra olika färger, som alla kan ses i bilderna överst på sidan. Om du är intresserad, så kan vi också erbjuda en lång rad av special färger, så att du kan anpassa din nya soffa till vilken inredning som helst. Du kan se urvalet av special färger här. Cubed Deluxes exakta mått kan dessutom ses här nedanför.

Om du har frågor gällande Cubed Deluxe, eventuellt val av bäddmadrass eller om några av våra andra produkter, så är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan skriva till oss i chatten, ringa till oss på telefonen eller skicka iväg ett mail.

 

Specifikation av Cubed 140 deluxe - Specialtyg

 • Storlek 145x200 cm.
 • Vikt 60 kg
Mer information
Leveranstid 21-29 vardagar
Kolli 3 st.
Höjd 66 cm (sitthöjd: 39 cm)
Dimensioner Sofa: B: 145 cm, D: 104 cm, H: 66 cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Liten dubbelsäng
Fjädrar No-Zag Spring
sovesofa Specialstof
Typ Bäddsoffor 145x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.