CPH Bäddmadrasskydd

729,00 kr
 • 180x210 Bäddmadrasskydd från CPH Living.
 • Material: 100% Bomullsstoppning.
 • 150 gr./m2 bomullscambric överdrag.
 • 200 gr./m2 bomullsfyllning.
 • Producerat i Portugal (EU)
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Bäddmadrasskydd

Här hos Bättre Nätter har vi ett brett storleksurval av bäddmadrasskydd från danska CPH Living. Dessa Bäddmadrasskydd är gjorda av 100 % naturlig bomullsstoppning, vilket är något av det viktigaste när det kommer till ett bäddmadrasskydd. Med naturlig stoppning är du garanterad en god andningsbarhet i bäddmadrasskyddet hela natten. Bomullen suger snabbt upp vätska och därför är våra bäddmadrasskydd enkla att tvätta. Alla bäddmadrasskydd kan tvättas i 60 grader.

Varför ska du köpa ett bäddmadrasskydd?

En av de mest generella orsakerna till att skaffa sig ett bäddmadrasskydd är att med denna garanti så skyddas och skonas din säng eller bäddmadrass. Bäddmadrasskyddet fångar upp de flesta kvalster, så att det inte sätter sig i sängen, där det är svårare att få det rengjort.

Bäddmadrasskyddet är alltså ett måste för dig som önskar att öka levnadstiden på din bäddmadrass och säng. Ändamålet är att beskydda din säg mot den fukt som vi avger under natten. Den genomsnittliga personen avger upp till 1,5 liter vätska under natten. Detta ska bäddmadrasskyddet kunna ta emot och på så vis minimera risken att kroppsvätskan tränger sig ner i själva madrassen. Bäddmadrasskyddet gör det enklare för dig att upprätthålla en bra och ren sovmiljö.

Val av material

Det finns ett urval av olika bäddmadrasskydd på marknaden i både bra och mindre bra kvalitet. För att genomskåda det breda urval är det viktigast att du endast går efter ett bäddmadrasskydd av 100% naturligt material, som våra CPH bäddmadrasskydd. Bomullen suger upp mycket vätska snabbt och kan enkelt tvättas, och kan på så vis ta död på bakterier och kvalster.

Bäddmadrasskydd kan användas med eller utan bäddmadrass.

Specifikation av CPH Bäddmadrasskydd

 • Storlek 180x210 cm.
 • Vikt 1 kg
Mer information
Höjd Tunnt Madrasskydd
Typ Bäddmadrasskydd

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.