Comfort Memory K40 - Specialmått

2 600,00 kr
Leveranstid 45-55 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Välj enkelt den önskade längden och bredden.
 • 4 cm tjock kärna av memory-skum i solid kvalitet.
 • En madrass som formar sig efter din kropp.
 • Få upplevelsen av att sjunka ner i madrassen.
 • Generellt en mjuk och behaglig komfort.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Det har aldrig varit enklare att beställa en ny bäddmadrass efter de mått som du önskar – så nu är det slut med en bäddmadrass som antingen är lite för kort eller lite för lång.

Här på sidan kan du nämligen med några få klick skräddarsy en bäddmadrass som passar helt perfekt till sovplatsen i hemmet, sommarhuset eller husvagnen. Vi garanterar att det både är enkelt och billigt, och så slipper du dessutom för att gå på kompromiss med kvaliteten.

Mjukt memory-skum

Bäddmadrassen Comfort Memory K40 är en ytterst mjuk bäddmadrass med en 4 cm tjock kärna av memory-skum som försäkrar ytterst tillfredställande komfort.

En madrass i memory-skum är normalt en personlig preferens och det du får är en madrass som formar sig efter din kropp. Det betyder, att du normalt kommer uppleva att du sjunker djupt ner i madrassen när du lägger dig. Detta beror på att memory-skum är en mindre fast typ av skum jämfört med om du valde en bäddmadrass i latex, som är fastare.

Om du har det varmt om natten så rekommenderar vi som utgångspunkt en bäddmadrass av latex, då det avleder värmen bättre än memory-skum – med mindre att du har en speciell preferens för memory-skum.

Behaglig komfort

Utöver kärnan av memory-skum består bäddmadrassen av ett komfortskikt av fibervadd som hjälper till att ge en mjuk och behaglig känsla när du lägger dig. Det är viktigt för den totala komfort- och sömnupplevelsen. Detta för att bäddmadrassen är den del av sängen som din kropp alltid kommer vara i direkt kontakt med.

Comfort Memory K40 är därför ett passande val om du föredrar en mjuk bäddmadrass av toppkvalitet.  

Specifikation av Comfort Memory K40 - Specialmått

 • Vikt 15 kg
Mer information
Leveranstid 45-55 vardagar
Höjd 8 cm.
Kärna Memory Foam
Kärnhöjd 4 cm.
Garanti 5 års garanti
Tvättråd Upp till 60 °C

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.