Comfort Latex K30 - Specialmått

2 600,00 kr
Leveranstid 45-55 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • En bäddmadrass i de helt rätta måtten.
 • Andningsbar och elastisk latexkärna på 3 cm.
 • Ideal på tvärs av alla viktklasser.
 • Fast bäddmadrass som ger optimalt stöd.
 • Mjuk och behaglig komfort.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Om du alltid har drömt om en skräddarsydd bäddmadrass till sovrummet, sommarhuset eller husvagnen, så har du kommit till den rätta produkten.

Överst på sidan kan du nämligen enkelt och fritt välja vilken längd och bredd som du önskar din nya bäddmadrass i. Det är snabbt och billigt, och vi garanterar, att du inte ska gå på kompromiss med den goda kvaliteten.

En fräsch och fast bäddmadrass

Comfort Latex K30 är ett passande val om du önskar en fräsch och fast bäddmadrass.

Bäddmadrassen har en skumkärna av latex, vilket betyder att din bäddmadrass håller sig sund i många år framöver. Detta beror på att latex är en särskilt andningsbar och ventilerande typ av skum, och därför är du med denna bäddmadrass försäkrad en behaglig sömnmiljö natt efter natt.

Utöver detta ger en latexbäddmadrass optimalt stöd eftersom att det är en fast typ av skum som alltid kommer anpassa sig efter din vikt och dina tryckpunkter. Du kommer därför också uppleva att du enkelt kan vända på dig och byta sovställning på en bäddmadrass med en latexkärna. Detta eftersom latex av sig själv ”trycker tillbaka” på de punkter där den påförs vikt.

Mjuk och behaglig komfort

Utöver latexkärnan består bäddmadrassen av ett komfortskikt av fibervadd som hjälper till att ge en mjuk och behaglig känsla när du lägger dig. Det är viktigt för den samlade komfort- och sömnupplevelsen eftersom bäddmadrassen är den del av sängen som din kropp alltid kommer vara i direkt kontakt med. 

Comfort Latex K30 i specialmått är alltså ett bra bud på en bäddmadrass till dig, som önskar bra kvalitet och komfort till ett fördelaktigt pris.

Specifikation av Comfort Latex K30 - Specialmått

 • Vikt 15 kg
Mer information
Leveranstid 45-55 vardagar
Höjd 7 cm.
Kärna Latex
Kärnhöjd 3 cm.
Garanti 5 års garanti
Tvättråd Upp till 60 °C

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.