Clubber-Des: 563 - Twist Charcoal

9 130,00 kr

As low as 9 130,00 kr

Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Sofistikerad Bäddsoffa från danska Innovation.
 • Komfortabla pocketfjädrar försäkrar en god nattsömn
 • Möjlighet för tillval av stilfulla armstöd i valnöt
 • Sängmått: 115 x 210 cm

Färg

Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Clubber är en elegant bäddsoffa i rå krom från den danska producenten, Innovation. Bäddsoffan har en sofistikerad design, vilket betonar möjligheten att köpa till armstöd u valnöt, som på bilden ovanför. Clubber är 115 centimeter bred, och det betyder att bäddsoffan passar utmärkt till två personer eller övernattande gäster. Om du sover ensam i Clubber, så finns det gott med plats att kunna breda ut sig på.

Det är viktigt för oss, att du kan sova bra i Clubber. Allt för många återförsäljare säljer bäddsoffor, som man kan sitta bra i men som endast vid måsten kan sova i. Hos Bättre Nätter vill vi gärna förbättra bäddsoffans image, för att man faktiskt kan sova helt utmärkt i en bäddsoffa. Största delen av bäddsoffor har bara en skumkärna installerad, och denna är med till att ge bäddsoffan sin dåliga image. Vi har tagit bort skumkärnan och istället installerat en handsydd madrass med pocketfjädrar.

Pocketfjädrarna är densamma typ av fjädrar som vi använder i våra sängar. Vi har valt att investera i bättre fjädrar, för dessa anpassar sig efter din vikt och liggställning. Du får alltså ett personligt stöd från fjädrarna, istället för en död skumkärna, som inte ger något riktigt stöd. Madrassen är handsydd i Danmark, och detta är din garanti för, att Clubber är en kvalitetsmöbel som kommer hålla i många år.   

God nattsömn i en stilfull bäddsoffa

 Vi garanterar, att du kommer sova gott i bäddsoffan Clubber. Bäddsoffan passar perfekt till gästrummet, vardagsrummet eller lägenheten. Clubber kan köpas med en tillhörande stol i samma design, som man kan se på bilden överst på sidan. Clubber kan fås i tre färger, men om skulle vilja ha något annat än standard färgerna, så kan du utforska vårt urval av specialfärger precis här.

Vi rekommenderar dessutom, att du investerar i en bäddmadrass när du köper en ny bäddsoffa. En bäddmadrass kommer förlänga levnadstiden på din bäddsoffa, då bäddmadrassen kommer vara din primära kontaktyta. Det betyder att din bäddsoffa kommer utsättas för väsentligt mindre slitage, och din bäddsoffa kommer hålla sig i gott skick i många år framöver. En bäddmadrass kommer dessutom förlänga din sovkomfort avsevärt, och det rekommenderar vi till alla våra kunder.Om du har frågor om bäddsoffan Clubber, att köpa till armstöd i valnöt eller våra bäddmadrasser, så är du mer än välkommen att kontakta oss. Du kan skriva till oss på chatten eller maila oss till kontakt@battrenatter.se.

Specifikation av

 • Storlek 115x210 cm.
 • Vikt % 1 kg
Mer information
Leveranstid 16-26 vardagar
Kolli 1 st.
Höjd 77 cm (sitthöjd: 40 cm)
Dimensioner L: 210cm, B: 115cm, H: 77cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 563 - Twist Charcoal
Typ Bäddsoffor
Downloads för Clubber-Des: 563 - Twist Charcoal
Clubber Samlemanual.pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.