Cloud Latex

4 999,00 kr
Leveranstid 5-12 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 90x200 bäddmadrass producerad i Belgien

 • AEGIS behandlat överdrag – extremt allergivänligt

 • Cloud är den mjukaste, mest elastiska och stöttande latexvarianten

 • Cloud framställs genom vulkanisering i högsta kvalitet

 • Avtagbart och tvättbart överdrag

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Bättre nattsömn med Cloud Latex

Denna bäddmadrass är uppbyggd omkring en kärna av den mjukaste, mest elastiska och stöttande latexvarianten. Cloud Latex produceras i Belgien, där man har flera decennier av erfarenhet med bearbetningen av latex. Kärnan i denna bäddmadrass produceras inte som en vanlig bäddmadrass, utan produceras med hjälp av vulkanisering. Det betyder, att latexen är bearbetad i enormt höga temperaturer, vilket försäkrar en homogenare cellstruktur och därmed en högre och mjukare komfort. En homogen cellstruktur betyder att samarbetet mellan varje cell sker i en högre grad än i vanliga bäddmadrasser. Detta kommer till uttryck i bäddmadrassens sublima komfortnivå och dess solida hållbarhet, vilket du lägger märke till, så snart du lägger dig på madrassen.

Kvaliteten på den använda latexen är avgörande. Och här har det inte sparats på något. Du finner inga ojämnheter eller onödig stoppning i Cloud Latex. Det använda latexet är av högsta kvalitet och det är dessutom den mest elastiska och stöttande latexvarianten. Det omfattande stödet uppnås genom den tidigare nämnda produktionen, där naturmaterialet latex behandlas med största omsorg och expertis. Detta resulterar i en kärna av latex med en tjocklek på 5 cm, som är ventilerande och därför också temperaturreglerande. Det försäkrar dig en djupare sömn med färre avbrott.

Utöver att ge ett personligt stöd är bäddmadrassen också enormt allergivänlig. Latex är i sig självt allergivänligt, då det är ett naturmaterial. Men utöver detta har vi valt att ge Cloud Latex den så kallade AEGIS-behandlingen, som gör bäddmadrassen antibakteriell. En antibakteriell bäddmadrass kan enkelt användas av astmatiker och folk med andra typer av allergier. AEGIS-behandlingen avskyr också kvalster, och därför kommer detta till fördel för alla människor då man med denna madrass blir fullständigt fri från ovälkommet sällskap i sängen. Utöver detta kan bäddmadrassens överdrag tas av och tvättas i 40 grader. Du är därmed garanterad en sund och ren bäddmadrass i många år framöver vid köp av Cloud Latex.

Homogen cellstruktur och bättre komfort

Latexkärnan i Cloud Latex ger ett personligt anpassat stöd. När du lägger dig på madrassen, så kommer den inte uppföra sig som en stor klump av skum som låter dig sjunka ner. Tvärtemot. Cloud Latex består av miljoner individuella celler, som är anslutna med vetenskaplig precision. Var enkel cell reagerar på den vikt som läggs på madrassen och trycker tillbaka efter behov. Det betyder, att dina skuldror mottar ett annat stöd än dina ben, och att din kropp mottar ett annat stöd, än vad din granne skulle göra. Du är kort sagt garanterad en bäddmadrass som tar hänsyn till dina personliga behov i flera år, istället för att endast kännas mjuk när du provar den i butiken. Detta kan vi varmt rekommendera.

Du kan säkert känna igen dig i att man vaknar flera gånger under natten för att rätta till sin position. Du vänder dig från ena sidan till den andra för att finna en behaglig liggställning, men det blir snabbt svårt om sängen och den tillhörande bäddmadrassen inte passar till dina behov. Detta problem undviker du med Cloud Latex, som anpassar sig efter din kropp och liggställning under natten. Latexen ger ett progressivt stöd, och det betyder att den trycker tillbaka mot din kropp allt efter hur mycket vikt som läggs på. Alltså är Cloud Latex en fast bäddmadrass, och därför kan den användas till alla viktklasser. 

Garanti

Vi erbjuder hela 5 års garanti på Cloud Latex. Du kan dock förvänta dig att använda den i fler år än det. Vanliga bäddmadrasser blir slitna och platta efter många års användning, men det är inte fallet med Cloud Latex. Detta bottnar i den speciella skapelseprocessen, som försäkrar dig att Cloud Latex behåller sina speciella egenskaper så som tjocklek och motståndskraft i en väsentligt längre tid.

Vid köp av Cloud Latex kommer du att motta bäddmadrassen i genomsiktlig plast. Du kan prova bäddmadrassen med denna plast på och på detta vis få en känsla av fasthet och utseende. Önskar du mot förväntan att inte använda bäddmadrassen, så kan du returnera den så länge original emballaget är oöppnat. Har du frågor om denna bäddmadrass, så tveka inte med att kontakta oss på antingen livechatten i högra sidan på hemsidan, på vår mail kontakt@battrenatter.se eller på telefon 018-800 80 37.

Specifikation av

 • Storlek 90x200 cm.
 • Vikt % 1 kg
Mer information
Leveranstid 5-12 vardagar
Höjd 7
Kärna Latex
Kärnhöjd 5 cm.
Tyg 100 gr/m2.
Garanti 5 års garanti
Typ Bäddmadrass 90x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 5-12 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.